· · Коментари: 0
краљевска породица

Изненађујућа правила приликом ручка са краљицом Елизабетом: Како треба да се понашају сви гости?

Краљица Елизабета прати неколико протокола.

1630909669_9849d631029fdd737d9514ade60257efddb03cc6.jpg
Фото: Депосит

Краљевска породица живи према бројним протоколима, а неки од њих везују се и за заједничке оброке. Постоји протокол који сви чланови породице морају да поштују.

Правила ручања са краљицом Елизабетом

Један од њих је да не може да се седне за сто пре него што монарх заузме своје место. Али постоји и још једно прилично изненађујуц́е правило, а то је да ако краљица престане да једе, сви остали морају да одложе и нож и виљушку.

Прочитајте још: Анђелина Џоли гурнула главу у торту Салми Хајек: Позната глумица овако прославила рођендан (ВИДЕО)

Бивши краљевски кувар Дарен МцГради - који је 11 година радио у Бакингемској палати раније је рекао да краљица није гурман и да се радије држи истог јела. Такође је открио да се сваке недеље краљици шаље црвена књига менија у кожним повезима, написана на француском, да је провери.

- Волела је да користи састојке са имања, лососа из Балморала из реке Ди, то јој је један од омиљених - рекао је Дарен за Хелло.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.