Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Извадио је брилијантски прстен, ја сам му га бацила у лице": Саша Поповић био је лудо заљубљен у ову певачицу пре Сузане Јовановић

"Много је патио за мном"

1691219565_vv.jpg
Фото: Петар Милошевић
Oglas

Саша Поповић већ годинама је у браку са певачицом Сузаном Јовановић. Иако су њих двоје данас један од најскладнијих парова на естради, у младости Саша Поповић је жудео за једном другом девојком, с којом је желео чак и брак.

Оно што ретко ко зна јесте и то да је Саша пре брака са Сузаном био заљубљен у једно од наших најпопуларнијих певачица народне музике Злату Петровић.

Једном приликом када је говорила за домаће медије, Злата је испричала да је 1989. године Поповић спремио дијамантски прстен и питао је да се уда за њега.

- Сале ме је много волео, патио је дуго за мном кад смо раскинули... Запросио ме је за рођендан. Извадио је брилијантски прстен пред гостима, а ја сам се препала и бацила му га у лице. Поповић је савршен мушкарац, али ме је запросио у погрешно време. Била сам млада, имала сам 27 година, а две године раније сам се развела од Хасана Дудића - испричала је певачица.

Како је певачица тада рекла, Саша је неко време туговао, али је убрзо кренуо даље. Био је веома духовит, леп и успешан, све девојке су луделе за њим, а и он није могао да им одоли.

Тек кад је срео Сузану Саша је одлучио да се скрасти и од тада њихов брак је један од оних који би свака жена пожелела за себе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas