Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Извела ме је на бину са 14 година": Алексдандра Пријовић и Рада Манојловић су годинама блиске пријатељице - "Радујем се сваком њеном успеху"

Рада Манојловић је била гост на концерту Александре Пријовић у Осјеку и том приликом је Прија открила како су почеле да се друже и колико дуго се познају

1708077501_Foto-Ataimages.rs-Rada-i-Prija.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Популарна певачица Александра Пријовић синоћ је имала трећи концерт у Осијеку, од заказаних пет, а њена гошћа била је колегиница Рада Манојловић. Након што су њих две запевала заједно "Алкотест" Александра је публици открила како су се упознале и проговорила о пријатељству са Радом.

- Раду познајем од 13. године. Морам да вам испричам ситуацију, Рада је била велика звезда и долазим ја и кажем: "Волим да певам", а она ме је извела на бину кад сам имала 14 година. Никад нећу заброавити тај тренутак - говорила је Прија.

- Возиле смо се, имамамко сллике - додала је Рада.

- Мене јако лепа сећања вежу за Раду. Познајем је толико година, могу да кажем да је писебна у сваком смислу, да је диван човек и особа која свакоме жели добро. Рада зна колико се радујем сваком њеном успеху и знам да излази лудило - наставила је Александра.

- Ја сам спремила говор, али сам заборавила и више не знам ниједну реч. Драго ми је што си испоштовала све колеге, дала си нам мрвицу твог успеха и дозволила нам да поделимо твој историјски успех. Желим ти још пуно тога, знам да ће бити, тек си почела - причала је Рада.

- Ја знам да ти припремаш албум и турнеју и верујем да ће бити прилика да се дружимо и да ја будем твој гост - рекла је Александра, а Рада се сложиа, након чега је Манојловићева запевала.

(Република)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas