Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Ја на то не трошим новац, узимам од Анастасије": Цеца признала шта не поседује у свом ормару

Фолк звезда није велики љубитељ зимских спортова

1678447193_zvezde_granda_01032023_0068.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Цеца је недавно била на Копаонику са својим унуком Жељком. Уживала је са њим, не скидајући осмех са лица, али ипак признаје да није љубитељ зиме:

- Ја сам тип који би зиму најрадије гледао кроз прозор, али Жељко ме је натерао да осетим све зимске чаролије и јако сам се лепо забавила - испричала је Цеца у документарно-играној емисији "Ceca show" која се емитује на Блиц телевизији, па додаје да заједно са Жељком вуче санке и клиска:

- Постоје активности које не могу да одбијем, јер имам одличног партнера за снег и прија ми његово друштво и тај облик мазохизма да вучем санке, клиска... Целу ту апаратуру за снег.

Једна од највећих музичких звезда са ових простора, открива да не поседује скијашко одело и да ту врсту гардеробе позајмљује од ћерке:

- Зашто ме не виђате више у скијашкој гардероби, то је зато што је не поседујем. Немам је. Не постоји као комад гардеробе у мом гардероберу. Оно што сам носила на Копаонику је Анастасијино и била сам срећна што ми одговара, ја на то не трошим новац, јер ми не треба - каже Цеца, па додаје:

- Да ли сам икада пожелела да станем на скије? Па када из неког топлог кафића гледам скијаше кажем благо њима, то је супер за тело. Али када би требало ја да се усудим да станем на скије и да чекам ону жичару да се смрзавам - не пада ми на памет, нисам тип за то. Ако је неко добро зезање са друштвом могла бих санке или клиско. Борд не бих никад. Доживљавам борд као мој покушај на Малдивима да станем на даску, па пала и изашла крвава из мора. Е вероватно бих вукла једну ногу кад бих пала са борда - закључила је у поменутој емисији.

Бонус видео:

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas