Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЈА САМ НАЈВЕЋИ КРИВАЦ ЗА ТО: Сања Вучић разоткрила Теу Таировић, дотакла се и сарадње

Сања Вучић каже да се у друштву своје колегинице Теа Таировић осећа као дете.

1708588057_7694d222de5632de2e771b5d3c6628e793f456e5.jpg
Фото: Принтскрин/Yоутубе
Oglas

Сања је открила да је њена колегиница строга, као и да зна шта жели.
–Теа је млађа од мене три године, али се поред ње осећам као дете, јер она има строгу енергију. Свиђа ми се јако што је самосвесна, жена је са ставом. Иначе, то јако волим код жена, волим када су свесне себе, када су јаке и стамене. Тачно зна шта жели, има свој пут. Много ми је драго што је ту где јесте и што сам ја у неку руку имала ту неки удео – рекла је певачица.

Атрактивна црнка каже да су Теа и она пребукиране наступима, али да ће се потрудити да ускоро објаве песму коју већ дуго најављују.

–Више ми је глупо да причам о дуету, мислим да сам ја највећи кривац. Не знам да ли сте видели њен списак наступа и мој је огроман, али њен је невероватан. Нећу да стављам притисак, хоћу да то буде лагано, да све урадимо без ометања у једном даху, тако да полако – истакла је Вучићева.

Сања каже да би младим певачицама и девојкама које желе да се баве музиком поручила да остану доследне себи.

– Времена се мењају и то је неминовно. Има доста младих извођача који се јако лепо сналазе у овој џунгли, много боље него што сам се ја сналазила и са много више година од њих. Оно што бих рекла свима који почињу или желе да се баве музиком је да не очекују превише, јер може доћи до разочарања. Поготово што друштвене мреже стављају велики притисак и визуелно. Само је јако важно радити на себи, тренинг, теретана, исхрана, не само то већ суштински себе упознати на прави начин, знати своје потребе, пратити своје тело и своје емоције. Не треба ништа радити на силу и што није преко потребно. Само неговати себе – закључила је певачица.

Сања каже да нема ништа против естетских интервенција, али истиче да све треба дозирати.

–Водим се тиме да ако неко жели и осећа ће се боље психички и лепше када уради неки захват, апсолутно сам за то. Е, сада да ли се то уклапа у норме естетски лепог, то не треба никога да занима, ако је некоме лепо у својој кожи, то је једино важно. Ићи на екстреме не ваља, није ни добро пити ни превише воде, а не тако нешто. Свако нека ради оно што њему прија, ако никога не угрожава – закључила је Сања.

(ГРАНД)

 

БОНУС:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas