Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Ја сам само једна ОБИЧНА мама" Наташа Беквалац проговорила о родитељству

Певачица има две предивне ћерке, Хану и Катју.

1693985097_kings_circle_residence_05092023_0156.JPG
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Наташа Беквалац већ годинама постиже невероватне успехе у каријери. Она је испуњена на пословном плану, а остваирла се и у улози мајке. Наташа има две ћерке, Хану и Катју, које су њена највећа подршка. З асебе воли да каже да је само једна обична мама.

- Људи мисле да живим гламурозан живот, али волим људима да показујем на мрежама како сам ја само једна обична мама. У гламуру ја, иначе, најмање уживам некако. Искрено... Уживам у моментима који се зову живот - рекла је Наташа за "Блиц".

Открила је да се њена старија ћерка Хана не радује претерано школи, али певачица наглашава да то није мерило успеха у животу.

- 1. септембар је за мене најсрећнији дан! Моја деца улазе у нову етапу којој се увек радујем. Хана не одлази претерано срећна у школу. Нико од нас није одлазио са неким ентузијазмом у школу. То колико је неко успешан у школи није мерило онога колико је неко успешан у животу. Деца би требало да пронађу нешто што их испуњава и инспирише, то је битно - истакла је певачица и додала:

- Из мојих најпромашенијих инвестиција ја сам извлачила најинтензивније и највредније лекције. Тако да увек кад нешто промашим у животу знам да је то као стрела која се припрема да се испали. Знам да после тога следи нешто јако добро. Из успеха нико није ништа добро научио, али из неуспеха и те како јесте - казала је Наташа за "Блиц".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas