Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

"Ја се и дан-данас љутим": Цеца открила детаље из приватног живота о којима није причала досад

Наша фолк дива отворено је причала о стварима са којима јавност није била упозната

1650869904_Ceca.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Иако је доста медијски пропраћен и даље нисмо упознати са свим детаљима из Цециног живота када се угасе камере. Папараци су готово стално за петама Ражнатовићевих, али овог пута наша фолк звезда одлучила је сама да исприча шта је то што зна да је разбесни.

- Ја се и дан-данас љутим кад изгубим у било каквим игрицама! Не волим да губим, увек кад су те неке игрице у питању, баш смо рецимо прошлог лета играли "Не љути се човече", Анастасија, моја сестра Лидија, зет и ја, седимо на тераси, наравно, ја никако да добијем "шестицу" и наљутим се на све њих и нећу да причам с њима, не играм се више... - рекла је она.

Отворено је признала да не воли да губи:

- Не вреди, џаба, а у детињству увек сам била борац, нисам волела да губим, али сам увек знала да честитам. Треба знати остати и велики у поразу. Ни Анастасија ни Вељко не воле да губе, увек се поубијају, то је страшно - истакла је Цеца у емисији "Премијера".

Осврнула се и на своје одрастање и на лепе успомене које је асоцирају на рану младост:

- Најлепша могућа сећања, увек су за те празнике били главни актери баба и деда. Они би увек организовали да деци буде што забавније и интересантније, и то ме увек врати у детињство на најлепши могући начин, заиста. На моје родно место, на одрастање... - носталгично се присетила.

- Све што могу да кажем за моје детињство јесте да је то било једно здраво, срећно, весело и безбрижно детињство. Доживела сам стару Југославију, сећам је се, заиста једно безбрижно детињство - закљућила је Цеца.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas