· · Коментари: 0

"Јако образована али и пресликана отац": Сина легендарног БОРЕ ТОДОРОВИЋА сви знамо, али да ли сте знали чиме се бави и како изгледа његова ЋЕРКА ДАНА?

Наш легендарни глумац, Бора Тодоровић, увек је истицао да су његова деца уједно и његово највеће благо у животу

1662276812_bora-todorovic-foto-instagram-printskrin-kulturni.beograd-beogradskimesec-domace_provale.jpg
Фото: Инстаграм/Принтскрин/културни.београд/београдскимесец/домаце_провале

Бора Тодоровић био је прослављени српски глумац који је оставио велики траг у домаћој кинематографији. Несумњиво је да је његов утицај био и остао велики како на његову тако и на све генерације после његове.

Тодоровић је имао два брака. Први брак био је са балерином Снежаном Матић са којом има сина Срђана, кога сви добро познајемо.

 

Срђан Жика Тодоровић кренуо је очевим стопама и већ деценијама важи за једног од омиљених глумаца код нас. Веома је везан за породицу те јако често дели породичне успомене на друштвеним мрежама, па је тако у одличним односима и са полусестрама по оцу Даном и Таром.

 

Наиме, Бора се након развода са Снежаном поново оженио извесном Каролином и са њом добио две ћерке, а ево шта је својевремено имао да каже о родитељству.

- Свакако рађање деце Срђана, Дане и Таре. Можда је баналан одговор, али то је чињеница. Било је доста срећних тренутака и немам право да кажем да сам незадовољан својим животом. Живео сам и живим један леп и пун живот, успешан на сцени, а и приватно- рекао је глумац када су га питали за најсрећнији тренутак у животу, па се он дотакао родитељства.

Дана Тодоровић је медијима скоро непозната, не воли да се експонира, а можда би требало јер је својим успехом то заслужила. Рођена је 1977. године, а школовала се у Будимпешти, Детроиту, Индијанаполису и Њујорку, а студије драме завршила је у Лондону.

 

Шест година је радила као преводилац у Уједињеним нацијама, а њен први роман “Трагична судбина Морица Тота” преведен је на немачки и енглески језик. Роман “Парк Логовској” посветила је оцу Бори који је био њен узор у животу.

Невероватна сличност између Дане и оца је приметна на свакој фотографији, а с обзиром да се и она и Жика труде да очувају успомену на славног оца, једна од њених последњих објава је управо са њим.

 

Дана је објавила црно-белу фотографију са Бором уз опис "омиљена заједничка" и тиме показала колико личи на оца, али и покупила само позитивне коментаре.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.