Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕГЕНДАРНИ ПЕВАЧ

ЈЕДАН ПОЗИВ ГА ЈЕ СЛОМИО Ево како је Џеј плакао као мало дете уживо у емисији (ВИДЕО)

Снимак Џејевог ТВ гостовања од пре три године поново је расплакао јавност, која га дели и коментарише на друштвеним мрежама.

1607427176_Capture.JPG
Фото: Yоутубе принтсцреен/РТВ Пинк Оффициал
Oglas

Деценијама уназад многи су плакали уз неке од легендарних, најемотивнијих песама чувеног Џеја Рамадановског, а поготово јуче, у недељу, када је објављена вест о његовој смрти. Једном од најцењенијих певача народне музике на овим просторима стало је срце јуче, у 56. години, због чега не престају да плачу многобројни поштоваоци његове музике који се од њега опраштају и одају му почаст на најразличитије начине - преко друштвених мрежа, на улицама Дорћола, где је одрастао и живео, у кафићима које је посећивао...

Џеј није за џабе словио за једног од најемотивнијих певача на нашим просторима - уз његов глас, емоцију и стихове плакале су и веселиле се генерације, а колико је заиста емотиван показао је између осталог и на лето 2017. године, када је са својом ћерком Маријом гостовао на Пинку.

Прочитајте још: "Какви хитови, какви бакрачи": Њих је покојни Џеј НАЈВИШЕ ВОЛЕО

Рамадановски је тог 12. јула био гост Раде Раденовић у емисији "Рада сам", где га је изненадио и у потпуности разоружао позив једне гледатељке која се најпре обратила његовој наследници.

- Марија, буди поносна на свог оца, буди срећна што имаш таквог оца. Свако воли свог родитеља, али он је изузетан - измамила је гледатељка осмех Марији, а потом расплакала Џеја - до те мере, да није могао да заустави сузе.

Прочитајте још: САХРАНА ДЖЕЈА У ПЕТАК: Певач ће почивати поред славног ГЛУМЦА

Драги мој Џеј, хоћу нешто да ти кажем... Ти си наша легенда... Немојте да ми га померате из кадра, хоћу да га гледам, нисам га се нагледала! Драги Џеј, од песме „Зар ја да ти бришем сузе“ па до свега овога данас... Немој Џеј, немој сузе молим те! Поред тебе смо плакали, поред тебе смо играли, поред тебе смо живели... Ти си једна од легенди која никада неће нестати! Свако нека пише шта хоће, али ти си записан за сва времена у многим срцима! У мом, то знам, али у многим срцима... И буди срећан што си се родио. Ја сам срећна што те имамо. Џеј, драги Џеј... Буди јак! Подигни главу и само напред! Молим те, Џеј, не можемо без тебе! Веруј ми, ја не могу да замислим да не могу да чујем тебе, лутко моја, како ми се смешиш... Ти имаш душу, ти имаш срце, драги мој Џеј. Мени сада иду сузе... Године су све рекле и векови ће остати да причају о теби. Твоје песме говоре, твоја душа говори, твоје срце... Све оно што ти имаш у теби. Ми имамо доста добрих певача, али не зна свако да покаже, душом да изнесе сваку песму и стих. А ти си, мој Џеј, то умео од првог тренутка кад си се појавио - испричала је гледатељка, због које је певач плакао као киша.

Прочитајте још: "Извини, Џеки... Волели смо те више него што смо били свесни": Певач објавио потресно писмо за Џеја (ФОТО)

- Расплака ме, женска главо - било је све што је успео да изусти Џеј, који јој је потом уживо отпевао омиљену песму.

Погледајте од 54. минута:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas