Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Једна од НАЈФАТАЛНИЈИХ ЖЕНА данас слави 65. рођендан: ''Улога ме је коштала старатељства над сином, а сада је голотиња гора него икада'' (ФОТО)

После ''Ниских страсти'' постала је звезда Холивуда

1678447954_profimedia-0665228859-Sharon--1.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Она је икона лепоте и сексипила, а данас слави свој рођендан.

- Хвала Универзуму за још један пут око сунца, написала је Шерон Стоун уз објаву на Инстаграму тим поводом, на којој се види док као девојчица гаси свећице на торти.


Шерон данас пуни 65 година, а њен живот је био веома турбулентан. Иако је изградила веома успешну каријеру, глумица је прошла кроз доста трагичних догађаја, од недавног губитка брата, до злостављања од стране деде у детињству. Иако изгледа непобедиво, и зрачи феноменалном енергијом, Шерон није крила своје изазове са здравственм стањем, које и даље проживљава.

Недавно је говорила о једном од најболнијих тренутака у животу, када је у једном подкасту описала да је изгубила старатељство над својим усвојеним сином, због улоге у култном филму ''Ниске страсти'':

Фото: Профимедиа

''Изгубила сам старатељство над дететом. Када је судија упитала мог сина, мог маленог дечака- 'Да ли знаш да твоја мајка снима секс-филмове?, овакав вид злостављања од стране система, у коме је довођено у питање моје мајчинство, зато што сам играла у филму'', присетила се Шерон болног момента.

Глумица даље објашњава да јој је ово ''потпуно сломило срце'':

''Нисам могла да се усредсредим ни на шта осим на то да свог сина вратим у наручје. Ништа друго није било важно, само да га вратим''.

Стоун има још два усвојена сина, а такође има и два брака иза себе. Упоредивши немилу ситуацију због које је доживела да је осуде и одузму старатељство, и садашњу ситуацију на филмовима и Тв-серијама, поводом голишавости и интимних сцена, имала је да каже следеће:

''Људи шетају без имало гардеробе у регулраним терминима Тв- програма. А тада сте видели можда шеснаест секунди могуће нагости код мене''.

Као резултат свега, у личном и професионалном животу, Стоун каже како избегава да поново игра улоге које имају мрачније личности, или које су веома ''сексуализоване''.

Она је завршила овај разговор, подсетивши да људи не би требало да мешају глумце са улогама које играју, додајући да је оно што се њој десило током поступка старатељства -нелегално.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas