Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Једна од најлепших жена на свету напунила 40 година: У животу је прошла свашта, а данас је у срећном браку са познатим певачем (ФОТО)

Остварена жена, мајка и глумица заносне лепоте

1658227159_profimedia-0697686056.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Пријанка Чопра, која је пре више од две деценије добила и потврду да је најлепша жена света, јуче је прославила свој 40. рођендан. Осим тога, постала је једна од најплаћенијих глумица Боливуда. Тренутно ужива у љубави са 11 година млађим Ником Џонасом, а познати пар се недавно остварио и у улози родитеља.

Замишљала је потпуно другачији животни пут

Пријанка је рођена у Индија, а како су јој родитељи били војни лекари, породица се често селила из једног места у друго. Од малена се суочавала са здравственим порблемима због астме. Има брата, који је осам година млађи од ње.

Наиме, њена жеља је била да постане софтверски инжењер или психолог, а касније да постане глумица. Међутим, добила је савет да учествује на такмичењу лепоте, што јој је променило живот из корена. Те 2000. године изабрана за мис Индије, а потом је са само 18 година постала и мис света.

Две године касније, започела је своју филмску каријеру у Боливуду и сада је једна од водећих глумица. Она је међу најплаћенијим славним личностима Индије. Цхопра је добила и бројне награде, укључујући Националну филмску награду и Филмфаре Аwардс. Влада Индије ју је 2016. одликовала Падма Схри. Проглашена је једном од 100 најутицајнијих људи на свету.

Међу њеним најзапаженијим улогама су оне у којима је глумила Аитрааз (2004), Каминеy (2009), 7 Кхоон Мааф (2011), Барфи! (2012), Марy Ком (2014), и Бајирао Мастани (2015) и награђивани наступ проблематичне манекенке у филму Мода (2008).

Поред тога, бави се филмском продукцијом и певањем и познати је филантроп.

Доживела сву суровост филмске индустрије

Бивша Мис света за 2000. годину Пријанка Чопра отворено је говорила о шокантним детаљима из прошлости. Истакла је како су је одређени људи убеђивали да се подвргне пластичним операцијама, како би успела у свету глуме.

- Гледао је у мене дуго процењујући ме, а затим ми је рекао да урадим груди, да поправим вилицу и да смањим гузу. Тада сам била тинејџерка. Са тим предлогом једног редитеља сложио се био и мој менаџер - испричала је бивша Мис света о сусрету са првом особом у филмској индустрији.

Истиче да су јој рекла, ако жели да успе, мора да поправи своје пропорције.

- Ако желим да будем глумица, морам да поправим пропорције, рекао ми је и додао да зна сјајног лекара у Лос Анђелесу код кога жели да ме пошаље - додала је глумица.

Убрзо је отпустила свог менаџера, а иако се није подвргла поменутим операцијама, изградила је феноменалну каријеру.

- То је толико "нормализовано" у индустрији данас - закључила је глумица која је већ 3 године у браку са Ником Џонасом (28) из бенда "Тхе Јонас Бротхерс"

Ужива у љубави са 11 година млађим

Ник и Пријанка упознали су се 2017. на Мет Гали, где су међу њима одмах севнуле варнице, а 1. децембра 2018. године су постали брачни партнери на свечаној церемонији у Индији. О свадби музичара Ника Џонаса и глумице Пријанке Чопре причало се више него о венчању Меган Маркл и принца Харија. Осим традиционалног индијског венчања имали су венчање инспирисано западњачком културом.

Пре самог венчања, пар је имао екстравагантно славље од три дана – све је почело церемонијом пуја која је одржана у кући њене мајке, затим сагнеетом, догађајем на којој њена породица плеше, те манифестацијом мехенди у склопу које се младој исцртавају традиционалне хенна тетоваже на дланове и руке. Последња од традиционалних индијских церемонија била је халди која би пар требала штитити од зла и благословити их.

За венчање у цркви Пријанка је носила венчаницу дизајнера Ралфа Лорена, а управо је он заслужан за њихово упознавање, јер их је обоје позвао да дођу на Мет Галу у Њујорк.

На венчање у Индију стигла је цела његова породица коју су предводили Кевин и Џо Џонас, некад чланови бенда Џонас браћа, али и њихови бројни пријатељи.

Иако се шушкало да су пред разводом и да је Ник тек након венчања увидео праву природу своје супруге, чини се да је њихов однос још јачи сада када су постали родитељи.

Иако су се сви смејали када је да је Ник Џонас запросио Пријанку уз коментаре да изгледају нескладно, пре као мајка и син, а понајмање као љубавни пар, њих двоје су истрајали.

Прочитајте још: Како да разликујемо кашаљ? Докторка објашњава како да препознамо хорнични облик (ФОТО/ВИДЕО)

Много се спекулисало и о томе зашто немају децу, зашто путују одвојено и штасе дешава међи њима. Потом су стигле вести да се разводе, а онда је Пријанка изашла са објавом да су добили ћерку Малт Мари преко сурогат мајке, замоливши новинаре за приватност.

Фото: Профимедиа

Чопра је у емотивној објави поводом Дана мајки навела:

- На овај Мајчин дан не можемо а да не размишљамо о ових последњих неколико месеци о ролокостеру на којем смо били, а који су многи искусили. После више од 100 дана на интензивној нези, наша девојчица је напокон код куће. Путовање сваке породице је јединствено и захтева одређен ниво вере - рекла је она.

Глумица се обратила и Нику веома дирљивим речима.

- Не постоји нико с ким бих радије прошла кроз све ово до тебе. Хвала ти што си ме учинио мамом - волим те - закључила је некадашња мис света.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas