Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Једно време сам уживао у алкохолу": Пеђа Јовановић искрено о пороку са којим се дуго мучио - "Мислио сам да ми је потребна стручна помоћ, али сам ипак успео сам"

Певач Пеђа Јовановић проговорио је отворено о проблему са којим се борио дуго и који је почео негативно да утиче на његов живот

1680958354_Untitled.jpg
Фото: Јутјуб/принтскрин/ ТВ гранд
Oglas

Пеђа је признао да му је алкохол постао порок, а има поруку за све који пролазе кроз исти проблем. Алкохол је  почео да му ствара проблеме, и када је реч о приватном, а и пословном животу, али је ипак сам, без помоћи лекара успео да се избори са тим, како каже најтежим периодом у животу.

- Проблем са алкохолом је свакако једна тема која је огромна и приичам јавно о томе. Имао са проблем за који сам у једном моменту мислио да не могу сам да се изборим са њим. Мислио сам да ми је потребна стручна помоћ, али сам ипак успео сам – каже он у емисији "Без филтера".

Певач признаје да је ту одлуку да престане са пићем дуго одлагао, али је на крају преко ноћи пресекао и рекао себи да неће више да пије.

- Једноставно сам преко ноћи рекао да нећу више да конзумирам алкохол. Са ове тачке гледишта, само је било тешко то што сам дуго одлагао. Као само ово вече још да се опустим и то тако иде у недоглед и тако је дуже трајало. Схватио сам да ми то не треба, како сам то решио, моја каријера иде узлазном путањом, нема више оних мамурлука, не боли ме глава. Не гризе ме савест где сам био и шта сам радио, не постоји отров више у организму који ме је кочио – додаје он.

Пеђа није једнини припадник наше јавне сцене који је упао у канџе порока, а у емисији је признао коју су то главни окидачи да неко скрене са пута.

- Ја сам мислио само да се опустим, па ти неко каже узми једну, две ракије то ти је добро за глас, али није. У народу је то мишљење усађено, од малих ногу ти видиш да отац наздравља са пријатељима. Или оно када неки доктор каже једна чаша вина је здрава, ја мислим да није. Ја сам једно време уживао у алкохолу, а сада ми је лепше без њега. Једноставно сам схватио да ми је Бог дао шансу и да могу да успем и са песмама и каријером - закључио је он.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas