Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

''Једном смо се пољубили'': Фанови сумњају да је Џенифер Лоренс била инспирација за песму Мајли Сајрус о ПРЕВАРИ

Глумица је признала да је имала нешто са колегом

1687962881_NASLOVNA-DYENIFER-LORENS.jpg
Фото: профимедиа/ Инстаграм принтскрин јеннифер.x.лаwренце
Oglas

Џенифер Лоренс је узбуркала духове, говоривши о свом односу са колегом Лијамом Хемсвортом, бившим мужем Мајли Сајрус.

Глумица је објаснила да ништа није имала са њим док је још био у браку, већ да се пољубац десио након што је стављена тачка на његов брак. Иначе, Џенифер и Лијам су заједно радили на трилогији ''Игре глади'' дуги низ година.

Спекулације су кренуле након што су фанови посумњали да је песма која говори о превари (Флоwерс), можда управо у вези Лоренсове и Лијама. У видеу, Мајли носи светлуцаву хаљину која неодољиво подсећа на ону коју је Џенифер носила током премијере филма 2012.године, а фановима је то било веома сумњиво, те су помислили да овим детаљем Мајли даје наговештај ко је љубавница њеног мужа.

Када је упитана шта мисли о овим нагађањима, Лоренс је била одлучна да су то само спекулације: 

- То није истина. Желим да одговорим да то није истина, потпуни трач. Знате, сви знамо да смо се Лијам и ја
пољубили једном. Али то је било годинама након што су се растали. Тако да претпостављам да је у питању само случајност.
- Лијам и ја смо одрасли заједно. Он је јако згодна, шта бисте ви урадили? Да, закључила је.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas