Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Ми смо од 18. године заједно": Јелена Ђоковић о односу са Новаком - "Нисмо савршени“

Јелена Ђоковић увек искрено говори о браку са Новаком

1698392095_8f1dfed1b5be4e87aa106a50d06a510c54b17e94.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Јелена и Новак Ђоковић у браку су од 2014. године, ускоро ће прославити и јубилеј, деценију брака. Њихова љубавна прича почела је још на крају средње школе, одолевали су бројним изазовима и данас могу да се похвале стабилним браком.

Како је увек искрена када говори о свом животу и покушава да стави до знања да нико није савршен, па ни они, Јелена је сада у емисији  „Кец на једанаест“ на телевизији К1, поред приче о родитељству, открила је и делић односа са супругом и најбољим тенисером Новаком Ђоковићем.

- Ја сам јако своја и није ме брига шта ће околина да каже. Када смо Новак и ја заједно, то смо заиста ми, и када смо посвађани и када смо у љубави. То је емоција која је природна и драго ми је што можемо да будемо своји – каже Јелена и додаје да је у животу најбитније остати свој.

- Новак је јако аутентичан. Ми смо од 18 године заједно. Моја сестра се одселила пре осамнаест година, ја сам са мојим мужем исто толико, ми смо род рођени. Не видим да је то нешто што ми радимо због јавности. И волим да одговорим, када ми људи кажу да смо савршени. Одмах да вам кажем да нисмо. Сећам се када смо се посвађали у неком лајву пре пар година. Ја сам била трудна и емотивна, а он је у том моменту био груб. Ја сам одреаговала како сам одреаговала. После када сам размишљала, запитала сам се: Боже, јел стварно људи мисле да је нама све мед и млеко. Ипак, мислим да не мисле, али као вероватно је то она врста пројекције, ако ја негде тежим што је успех слава, новац, ваљда је тамо боље. Онда виде, да тамо негде исто има проблема и да није све тако сјајно и бајно. Најбитније је да се човек освести ко је и шта је, јер ми заправо не знамо ко смо. Колико дуго смо ми глумили да се прилагодимо. Да сам се ја трудила да се допаднем тој јавности, која је од мене очекивала не знам ни ја шта и да се свима допаднем, не знам да ли би Новак свануо, што кажу, јер то би морало негде да се испољи у кући. Он је сваки пут све бољи, што значи да ми одлично функционишемо, али и ја сам боља. Нас двоје што смо успели да будемо своји заједно, али и одвојено, а за мене је то највећи успех. Ако ће неко да тежи нечему, нека тежи да буде свој, јер то нема цену – закључила је Јелена Ђоковић у емисији „Кец на једанаест“ на телевизији К1.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas