Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јелена Карлеуша дала свој суд о "Песми за Евровизију": "Јавни сервис треба да ме позове. Страни медији ме стално питају о Евровизији"

Јелена Карлеуша се осврнула на овогодишњу "Песму за Евровизију", а открила је и ко је њен фаворит

1677921860_2fd4ef795f72f33a03db91c366e8b3e5d4a1058a.jpg
Фото: Н. Скендерија
Oglas

Поп звезда прича да је 2020. године заједно са бразилским трансвеститом Паблом Витаром требало да наступи на највећем музичком такмичењу на свету, и то са песмом "Ла бомба", али ју је у томе спречила пандемија короне.

- Имам словеначки пасош! Поред српског, имам и њихово држављанство, па могу да представљам и Словенију на Евровизији. Моја бака по мајци је била Словенка, зато имам њихов пасош. Добила сам позив од словеначких организатора да их представљам на Евровизији. Песма "Ла бомба" је циљано рађена за Евровизију. Као специјални гост на бини са мном је требало да се појави и Пабло Витар. Он је требало да буде наш кец из рукава - прича Карлеуша и додаје да су се на крају ствари искомпликовале:

- Било је неких техничких проблема и одлучила сам да повучем песму. Паметно сам поступила јер је те године избила пандемија коронавируса и све је стало. 

Јелена је већ годинама при чврстом ставу да ће Србију представљати на Евровизији само ако је РТС директно изабере, без фестивала, и пошаље је на ово музичко такмичење.

- И врапци на грани то знају. Јавни сервис треба да ме позове јер ме такмичење са било ким у овој земљи не интересује. Нарочито не са неким аматерима или људима који ни у нашој земљи нису постигли успех, а камоли у свету. Страни медији ме стално питају о Евровизији, а ја се правим да сам ја та која неће да иде. Екипа са РТС-а радије ће пући огромне паре и послати на такмичење неког ко није познат ни у свом улазу него мене или неку другу праву звезду. Ко зна, можда у будућности будем радила нешто за Словенију и представљам их на Евровизији. Ако ме у Србији неће, има ко хоће! - каже певачица.

Јелени Карлеуши се од овогодишњих такмичара на Песми за Евровизију највише допада Јован Живадиновић Џипси, чије објаве лајкује на Инстаграму. Овај Ром, који се јавно декларисао као геј, у другом полуфиналу српског избора за представника на Евровизији дошао је са својим дечком. 

- Није потребна никаква храброст да имам и покажем своју љубав. Дошао сам са дечком и то ми је најнормалнија ствар - рекао је певач.

Џипси се пласирао у финале с песмом "Грех", а поред њега, главни фаворити су и Зејна са "Румбом" и Лук Блек с песмом "Само ми се спава".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas