· · Коментари: 0
ПРИЈАТЕЉСТВО

Јелена Карлеуша ЕМОТИВНОМ ОБЈАВОМ открила детаље Анине и Мркине љубави (ФОТО)

ПОПУЛАРНА певачица Јелена Карлеуша јуче је присуствовала сахрани ПОЧАСНОГ председник СПС-а и истакнутог политичара Милутин Мркоњића. Она није могла да сакрије тугу, посебно јер је приватно у веома блиском контакту са Аном Бекутом, вишегодишњом Мркином партнерком.

1638523371_0Untitled.png
Foto: printskrin/Jutjub/Prva

Сада је одлучила да се огласи на свом Инстаграм профилу, и упути последњи поздрав пријатљу.
Карлеуша се јуче на Новом гробљу појавила у пратњи менањера Зорана Бирташевића. Певачица се "маскирала" не би ли је што мање људи препознало. У беж комбинацији свим присутним људима један детаљ је привукао пажњу, а то је црна трака коју је закачила око руке. Изјавила је саучешће ожалошћенима, а кратко је попричала са Бекутом.

Последњи опроштај

Сада је на свом Инстаграму поделила потресну поруку:

- У овом животу пуном борбе, лоших људи и лоших намера, мало је оних који су учинили да се не осећам САМА. На прсте једне руке могу да набројим моје пријатеље. Можда сам крива за то јерр сам, како кажу, чудна. Али ко не би био на том месту такав, временом се појави високи зид одбране... Тај зид је са лакоћом прескочила Ана Бекута. Жена за коју сам се веома везала јер је била ту и у добру и у злу као прави пријатељ. Чистог срца, ничим изазвана. У њеном гласу, паметним речима, подршци, често сам чула моју дивну. Захвална сам јој што постоји и тужна што јој је сад тешко. Упознала ме је Мрком, били су тако срећни заљубљени до последњег дана као тинејџери, стално су се држали за руке, звали ме на телефон заједно да коментаришемо и смејемо се...

Фото: принтскрин/инстаграм

- Он је свуда ишао са њом, подржавао ју је у свему, штитио и гледао са ПОНОСОМ. Била сам задивљена посматрајући их, јер је у мом животу то увек фалило. БИО ЈЕ ПОНОСАН НА ЊУ И ОНА НА ЊЕГА! И зато у овим тешким тренуцима, речи утехе могу бити да је велика ствар ДОЖИВЕТИ такву љубав, пријатеља и сапутника. Неки проживе читав век а не буду те среће...

Прочитајте још: ЖЕНЕ СЕ ТРЕСУ ОД БЕСА НАКОН ЊЕНЕ ОБЈАВЕ: "Дајем 50% попуста за све запуштене мајке које ме нападају" (ФОТО)

Пс ( Знам да би  Мрка сад нешто смешно прокоментарисао и засмејао Ану од срца, онако како се она увек смејала поред њега. Нас две смо планирале да му отворимо Инстаграм профил кад изађе из болнице и да прва слика буде он како показује средњи прст свим говнима која су ликовала што му је лоше. То сам ја смислила, не Ана , она се са само смејала мојим лудим плановима... Сад кад размислим, потпуно непотребна идеја Ана! Он је то њима живота делима, образом, ставом и људскошћу, пуно пута показао. Људи као мрка остављају траг, ових других се нико не сећа... Врене ни једну причу не оставља недовршену - закључила је певачица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.