Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША ИЗГУБИЛА БЕБУ: "Тачкица која је означавала рад срца није сијала"

Јелена Карлеуша је проговорила о болном периоду живота када је сазнала да је изгубила бебу

1712130420_Foto-Ataiamges.rs-Jelena-Karleusa-ispovest.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Јелена Карлеуша је познати борац и особа која никад не одустаје без обзира на све околности. Она је одлучила да на свом Инстаграм профилу са пратиоцима подели јако болан тренутак у њеном животу. Током брака са Душком Тошићем, Јелена је изгубила бебу.

- Моментат пред мој први концерт на Ушћу. Ово је Булевар Николе Тесле, у моменту када је концерт већ морао да почне. Седим у шатору иза бине и не верујем шта ми говоре. Знала сам да ће бити пуно људи, али да ће концерт каснити сат времена како би публика ушла, томе се нисам надала, поготово што сам у том моменту трпела јак медијски линч и забрану. Сећам се, ушао је мој продуцент и рекао да морамо да отворимо широм капије и да више не наплаћујемо карте јер неће почети до поноћи иначе. То смо и урадили. Пред сам излазак на сцену донели су ми дневне новине које излазе сутра. На свим насловним странама су биле две речи, празно и пукла. Без слике као доказа. Ах да, и рекли су ми да немам милтимедију за екране јер моја сарадница није стигла да уради рендер. Чучим испод бине на лифту који треба да ме подигне и слушам хук људи... Шта ћемо да радимо? - питао је неко поред мене. Шта ћемо да радимо? - насмејала сам се док су ми сузе квариле шминку, крећемо, рекла сам - написала је Карлеуша и наставила:

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - карлеусастар

- Јелена је рекла да почињемо - дрекнуо је асистент у бубицу и дао знак режији. Загрмело је, такав звук и такву продукцију Београд није ни чуо ни видео до тада. Лифт ме је подигао и ја сам видела непрегледно море људи... "Борбене фелне брате, борбена машина..." и бас који ме је померао из места. Ти си борбена машина Јелена. Сад си плакала и никада више, помислих. Ах, како сам се преварила... Стегла сам зубе и одрадила концерт скоро у мраку јер екрани нису емитовали мултимедију. Публика је скандирала да ме воли. Нисам ни знала да сам трудна. Сазнала сам недуго после Ушћа. Мала тачкица која је на екрану ултразвука означавала рад срца бебе, није сијала. Пс (после тог концерта на Ушћу нисам запевала скоро годину дана. Нико ме није звао да певам. Као да сам неког убила… (а заправо јесам) - написала је Јелена и додала да су је у тренутку када су јој тужне вести саопштене сликали папараци.

- И да бих илустровала све што сам написала у претходном посту, додаћу да кад сам излазила из ординације где ми је саопштено да једно мало срце не куца у мени, сликали су ме папараци. Натеклу, уплакану и без шминке. Сутрадан је то била насловна страна - "Наказа! Погледајте како заправо изгледа Јелена Карлеуша без шминке! Шок слике! Те слике су углавном објављивали после сви они који су хтели да ме ваљда понизе, мислећи да је мени битно то што ће неко помислити да сам ружна. Јер ја за себе никад нисам ни мисллла да сам лепа. Напротив. Паралено са свом том агонијом, открили су ме светски медији који су почели да објављују слике које сам сликала испред белог зида на мојој тераси. Сликала сам се сваки дан ту и качила слике, то је био и мој једини наступ и мој контакт са публиком. Устанем ујутру, нашминкам се и одем на терасу. Била сам предмет подсмеха на друштвеним мрежама све док те слике нису завршиле у свим светским медијима. Све је толико узело маха да ми је отворено писмо пуно комплимената напиала Ким Кардашијан са којом су ме упоредјивали а многе светске ТВ екипе су ме посетиле у Београду. Најављивали су ме као највећу балканску звезду, балканску Мадону и Гагу а ја сам вешто лагала како сам главна фаца у мојој земљи сакривајући чињеницу да сам забрањена и сатанизована. А искрено, како бих неком са запада објаснила разлоге... кад их ни ја нисам знала - завршила је Јелена.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - карлеусастар

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas