Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јелена Карлеуша открила да ли је честитала Марији Шерифовић долазак бебе: "Знала сам за њен план"

Јелена Карлеуша каже да је знала за план Марије Шерифовић, али да је поштовала њену жељу да се о томе не говори

1703089539_karleusa_kzn_20122023_0065.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Марија Шерифовић недавно је поделила са јавности да је постала мајка. Њен син се родио 2. децембра у Лос Анђелесу уз помоћ сурогат мајке. Марија је објаснила да се на овај корак одлучила након што сама није успевала да одржи трудноћу.

Маријина лепа вест наишла је на одушевљење како њене публике, тако и бројних колега. Неки од њих су знали за Маријин план, али су сви чували тајну, док Марија сама није све испричала. Једна од њих је била и певачица Јелена Карлеуша која је сада испричала да ли се чула са Маријом од кад је њен дом постао богатији за још једног члана.

- Нисам се још чула с Маријом. Знала сам за њен план још одраније. Никад не одајем тајне, све и кад сам на неког љута... - рекла је Јелена, пише 24седам

Јелена каже да планира лично да јој честита на најлепшој улози:

-  Плранирам да јој се јавим и да јој честитам. За њен план сам знала много пре вас и пре него што је објавила шта она планира... Ето, да јој јавно честитам. Знам да ће бити дивна мајка и знам колико је то она желела, а Верица ће бити дивна бака - истакла је певачица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas