Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јелена Карлеуша открила како је Душко реагова на њену велику исповест: "Доживела сам велики стрес"

Јелена Карлеуша је пре неколико дана открила дељате који до сада нису били познати

1703160618_ba7f0c94a3038622853154e60f8239ccab095aab.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Јелена Карлеуша одговорила је на питање како су Душко Тошић и Бојан Карић реаговали на њену велику исповест.

Певачица Јелена Карлеуша била је гошћа једног подкаста у ком је отворила душу и проговорила о односу о бившим љубавима, међу којима је и њен бивши супруг Бојан Карић, али и о додносу са садашњим мужем Душком Тошићем. Она је говорила и о афери која је пољуљала њен брак, а потом је открила како су Тошић и Карић реаговали на њену велику исповест.

- Бојан се није огласио након подкаста. Душко нема коментар у кући. Чекам неку тужбу, можда се адвокат огласи, он то воли. Реакције су биле јако позитивне. Не знам шта ми је било, вероватно због затвореног простора из мене је изашло све оно што се годинама таложило. Мислим да је то у једном моменту и било потребно. Доживела сам велики стрес. Нисам сигурна шта је толико тригеровало људе и шта им се толико допало. Многи су плакали и кажу да су променили мишљење о мени - истакла је поп дива, па наставила:

- Доживљавали су ме као једну јаку, агресивну жену. Сада су видели да имам и ту нежну страну. Нисам погледала подкаст и нећу погледати јер бих се враћала на стресан период живота.

Јелена је открила шта јој је током гостовања у емисији било најстресније:

- Не могу да се одлучим. Верујте ми нисам загребала ни десет посто свега онога што јесте мој живот. Са друге стране сматрам да није паметно показати да је неко рањив и емотиван у овом послу јер тако постајете лака мета. Оно што сте чули је пуко гребање по мом животу. Много сам поднела, изгледа да сам веома јака жена.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas