Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јелена Карлеуша се синоћним наступом у Дубаију УПИСАЛА У ИСТОРИЈУ: Направила је спектакл (ФОТО)

Певачица Јелена Карлеуша синоћ је задивила јавност у великој светској метрополи

1642852793_78419eff78531464e82fdb9dc985f062819ec73e.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Једна од највећих звезда са Балкана, Јелена Карлеуша (43), синоћ је потврдила да такав њен статус препознају и у далеком Дубаију који је певачици већ дуже време нешто налик другој кући. Вероватно баш зато осећала се потпуно на свом терену када је пред препуном салом највећег плутајућег ноћног клуба на свету, "Флоат ин Дубаи", направила прави спектакл и уз своје плесачице одевене у упечатљиве костиме које потписује француски дизајнер Гиллес непрестано правила шоу дуже од два сата.

Сцена је, додуше, Карлеушин дом на којем год месту да се нађе јер се током својих наступа осећа најбоље. Дом јој је, нажалост, у последње време најмање код куће где се пре само две седмице одвила права породична драма између ње и супруга Душка Тошића, па су наступи попут овог најбољи начин да се популарној певачици врати осмех на лице. Био је ово њен први наступ од тада, што су приметили бројни наши медији па искористили прилику да похвале Карлеушу како се збиља из сваке ситуације враћа као птица Феникс.

Медијима у Емиратима Јеленин наступ описали су као импресионирајућ и истакли да је наша звезда била прва жена која је стала на сцену "Флоата", а пре ње на овом месту наступале су звезде попут Тајге и Френч Монтане.

- ЈК није пропустила прилику да покаже зашто је музичка звезда број један у Источној Европи - пишу тамошњи медији.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas