Oglas
Oglas
· · Коментари: 1

Јелена Карлеуша и Калина воде РАТ: Пале су тешке речи, ударили где највише боли (ФОТО)

Калинић је негодовао због наступа Јелене Карлеуше на овогодишњој Роштиљијади, а она му је жестоко узвратила на то

1658733546_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-nikola_kalina.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/ Инстаграм - никола_калина
Oglas

На друштвеним мрежема последњих дана шеровао се проглас непознатог аутора да грађани Лесковца покрећу иницијативу да се прикупи хонорар и да се понуди Јелени Карлеуши да не пева на отварању Роштиљијаде, пише Нпортал.

Мишљења о Јеленином наступу су подељена, а међу онима који су против њеног наступа је и кошаркаш Никола Калинић, који је поделио објаву о сакупљању новца да Карлеуша не насту.

Убрзо је уследила реакција, односно одговор Јелене Карлеуше на његову објаву, али је објава у виду сторија недуго затим скинута с њеног Инстаграм профила. У њој су написане и тешке речи па је Карлеуша кошаркаша прозвала и на рачун физичког изгледа.

Прочитајте још: ЛЕПА А САМА: Каја Остојић после 12 година води самачки живот: Певачица проговорила о томе какав јој мушкарац сада треба (ФОТО)

Фото: Принтскрин Инстаграм/ карлеусастар

-Народе, 'ајде да се организујемо и скупимо паре да помогнемо овом несрећном момку. Хитно му је потребна операција деформисаних костију лица да више не би морао да се снима како д**а гледајући трансродне особе! Ујединимо се како би овај младић коначно нашао неку девојку и престао да вређа и напада жене и јавне личности по друштвеним мрежама!, написала је Карлеуша, која је уз своју објавила и Николину објаву.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas