Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЈЕЛОВНИК МАРИЈЕ ШЕРИФОВИЋ: Певачица је за 30 дана успела да смрша седам килограма

Погледајте како се храни Марија Шерифовић

1696781336_011d16609b1c5d777664d076b9a7194b4edcbf6a.jpg
Foto: ATA
Oglas

Певачица Марија Шерифовић година је на домаћој музичкој сцени, а последњих годину дана је одлучила да се посвети свом здравом начину живота. 

Пре него што је одлучила да крене пут дијете и посебног режима исхране, обратила се нутриционисткињи што би свако ко размишља о дијети и требало да уради.

За месец дана је успела да скине седам килограма, а будући да је стално обавештавала своје фанове путем Јутјуб канала, највећи успех је био када је у току прве недеље смршала 2,8 кг.

- Скинула сам неких седам килограма за тридесетак дана, агонија се наставља. Многи познати користе разне липосукције, ја сам желела да у потпуности и из корена променим своје навике. Желим да ми здрава исхрана и тренинг уђе у начин живота, да не буде нешто краткотрајно, већ нешто што је здраво не само за мене, већ и за моје окружење - рекла је Марија.

Пре него што је кренула на дијету прошле године, позвала је своје пратиоце да јој се придруже у здраовм начину исхране. 

- Ово је план исхране који одговара мојој килажи и крвној групи, а свако треба да пронађе себи одговарајући план. Седам дана ћу се здраво хранити, надам се да нећу прекршити дијету. Зелени чај је обавезан, то је нешто са чиме започинем дан - рекла је Марија.

Кад год би осетила глад, Марија би попила чашу обичне воде или би у њу исцедила мало лимуна. То јој је помогло да "завара глад".

И након прве недеље у којој је постигла највећи успех будући да је смршала 2,8 кг, Марија је наставила да се храни здраво, а једном приликом је подеила и свој јеловник. 

- За доручак једем на пример паленту, која је далеко лепша када се спрема на путеру али је ја сада једем на води и уз њу конзумирам млади сир који има мало масноће и то буде лепо. Волим и овсене пахуљице са јабуком, кивијем, пар бадема, можете и суве шљиве, страва је. Некада здрав хлеб који не једем често али је јако укусно, уз ћурећа прса, салату и парадајз, или домаћа пилећа паштета и сирни намаз - испричала је једном приликом Марија.

Певачица признаје да је највише муке имала са ручком будући да не воли кувана јела. 

- Ако волите кувано, спасени сте, не волим ни грашак, ни боранију ни паприке које тешко варим, и онда сам ја осуђена на једном недељно бифтек, рибу или неку пилетину са сусамом. Не једем лососа, свињске крменадле, значи мора и о томе да се води рачуна. Пилетина је увек добар избор за ручак - додала је она.

Ужина јој се углавном састојала од воћа, јогурта или киселог млека са чија семеном, док су за вечеру резервисане лако сварљиве намирнице.

- Туна салата, разне салате, јогурт и тако даље. Али немојте да вас ово завара, важне су и количине хране које уносите. Такође, важно је да пре него што кренете да се храните другачије урадите и крвну слику и тако даље - објаснила је Марија.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas