Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЈК НЕ МОЖЕ ДА ОПРОСТИ: Како је пукло између ње и Марије - више јој није на листи пријатеља

ДА ЛИ су то Јелена Карлеуша и Марија Шерифовић окончале вишегодишње пријатељство?

1696453684_Marija-Serifovic-i-Jelena-Karleusa-foto-ATA-images.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Јелена Карлеуша поново је успела да се посвађа са "пола естраде". Шушка се да не разговара са Сашом Поповићем, имала је и неке примедбе на концерте Александре Пријовић и њену музику, а изгледа да се иза кулиса одвија још један рат.

Сећамо се како је ЈК, док је била у жирију “Звезда Гранда”, умела да насмеје публику и гледаоце, а посебно су биле сочне њене препирке са Маријом Шерифовић. Тада је све било у жару гласања и циљу забаве.

Но, ко Јелену помно прати на Инстаграму, вероватно је приметио да је у међувремену отпратила колегиницу.

Марија је, за разлику од ње, и даље у жирију популарног музичког такмичења. Недавно је нахвалила Карлеушине нове албуме, откривши да јој се више допада “Омега” од “Алфе”, али смо је, исто тако, видели и на Пријином концерту.

До захлађења односа по свему судећи је дошло због актуелне полемике око гледаности емисије "Звезде Гранда" и снимка Јелениног концерта у "Београду на води".

ЈК је саопштила да је њен наступ био гледанији, а Марија је на Инстаграму објавила графикон који показује супротно и вероватно истог часа доспела на Карлеушину "црну листу".

(Хелломагазин)

БОНУС ВИДЕО:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas