Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЈОВАНА ЈЕРЕМИЋ НАШЛА ДЕЧКА: "Заљубљена сам и њему сам централна фигура"

Водитељка открила да јој је срце украо млађи мушкарац

1694327388_Foto-Ataiamges.rs-Jovana-Jeremic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Водитељка Јована Јеремић често воли да прича о љбави и емотивним везама. Она је више пута нагласила шта жели од партнера и које особине он треба да има да би освојио њено срце.

Водитељка је гостовала у емисији Магазин Ин код Сање Маринковић и открила да је заљубљена и да је пронашла човека за себе.

- Ја сада имам неког ко чини све за мене... заљубљена сам и њему сам централна фигура. Могу само да кажем да је млађи од мене, али не пуно - рекла је Јована, али није желела да открије његов идентитет!

Јована је недавно снимила песму у којој говори како дечко треба да јој купи скупоцени сат, па су гости у студију одмах упитали да ли је овај господин то урадио.

- Није још увек, али доћи ће и он на ред. Желим да објасним и уозбиљим ствари. Ја волим да видим да се мушкарац труди и да су му важне моје потребе. Не треба одмах да купује Ролекс, али ево... испричаћу две ситуације када ме је одушевио! Кочница ми није радила на ролерима, а ја сам прави заљубљеник у вожњу ролерима. Он је одмах узео и однео код мајстора и решио проблем. Такође, одушевио ме када смо каснили по Леу у вртић. Заглавили смо на Браковом мосту и већ сма почела да драмим. У том моменту он каже ''Дотерај ти ауто, ја идем по Леу'' и зауставља првог мотоциклисту, седа на мотор и одлази са њим. Убрзо ме зове да је узео Леу и да је све ок - испричала је Јована у емисији Магазин Ин.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas