Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јована Јеремић снима дует са највећом звездом са наших простора? Ево ко је у питању

Водитељка планира да сними дуетску песму са нашом највећом фолк звездом

1657173446_jovana-jeremic.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Јована Јеремић, гостујући у емисји "Сценирање", отоворено је говорила о свом животу, али и људима са домаће јавне сцене које јако воли и поштује.

Прочитајте још: Ћерка Зорице Брунцлик позирала у купаћем костиму: Показала извајано тело (ФОТО)

Међу њима је и Цеца Ражнатовић са којом би водитељка волела да сними дует:

- Цеца је имала најбољег мужа од свих. Могу само да јој завиде сви. Хиљаду пута сам је бранила. Не треба људи да јој завиде, него да јој кажу свака част. Цеца је моћна жена и зато је била удата за најмоћнијег мушкарца тог времена. Аркан није женио ку*вицу малу која га је јурила, старлетицу која га је јурила због пара, већ Цецу Ражнатовић која је име, презиме и марка. Сваки мушкарац као што је Аркан изабраће жену са именом и презименом као што је Цеца. Цеци није био потребан Аркан, имала је лове колико јој треба - рекла је Јована Јеремић и додала:

- Аркан је њу средио, ту нема приче. Дао јој је на стилу, она је била лепа жена али имала је мешавине укусе и неукуса. Са Арканом је мени она постала прелепа. Ја Цецу обожавам и волим њене песме. Можда Цеца и ја снимимо дует, или Анастасија и ја - изјавила је Јеремићева гостујући у емисији "Сценирање", а да ли ће се то десити, сазнаћемо у неком наредном периоду.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas