Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јована Пајић искрено о разводу од Салета Тропика: "Уопште више нисмо имали исте погледе"

Јована Пајић и Сале Тропико годинама су били у браку и важили за један од најстабилнијих парова на домаћој јавној сцени, а онда су ипак одлучили да је партнерској љубави дошао крај

1706200995_7373036f0fdf1e76ef018ae1104dc6dcf1b639a5.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Јована Пајић и Александар Цветковић ставили су тачку на брак крајем 2021. године. Некадашњи супружници су се растали у добрим односима и све подредили ћеркицама, Хелени и Ђини.

Јована је сада проговорила о томе шта је био главни узрок њиховог развода:

- Просто смо се развили у различитим смеровима. Рекла сам: "ја сам престала тебе да волим". То је једноставно тако. Ми можемо бити идеални пријатељи до краја живота, али у смислу тог заједничког живота и онога што су за тебе вредности, што су за мене, како ја видим будућност наше породице или моју, деце, уопште нисмо имали више исте погледе - почела је она у емисији "Магазин ин" и додала:

- А није више ствар ни у тој различитости, већ да се угрожавамо међусобно, и угрожавамо наше психичко здравље и наше деце - рекла је искрено Јована у поменутој емисији.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas