Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јована Пајић на концерту бившег супруга: Објаснила шта се сад променило између ње и Салета

Крајем прошле године одјекнула је вест о разводу Јоване Пајић и Александра Цветковића.

1646914629_36be5b1e2db4ba0f913ab75abf8a8ef136dcfeaa.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм/ Јована Пајић
Oglas

Пар је након потврда да се разводи објаснио да остају пријатељи и у одличним односима.

Да су некадашњи супружници у одличним односима потврђује и чињеница да се Јована појавила на концерту групе "Тропицо бенд" за Дан жена, чији је фронтмен њен бивши муж.

Прочитајте још: Оставила све БЕЗ ТЕКСТА: Слобода Мићаловић у елегантној и уској хаљини показала савршену фигуру (ФОТО)

Након што је примећена на концерту помислило се да се пар помирио, међутим, Јована је лепо објаснила:

- Треба да ратујемо, да се судимо, да се препуцавамо (смех)... Мени је ово нормално, требало би свима да буде. Мислим да прљав веш увек излази јер људи који су у том проблему то дозвољавају. Нама ни брак није био на изволте, па није ни развод. Ми нисмо у рату да бисмо били сад у неком помирењу, напротив. Увек смо се лепо слагали, у том смислу, као човек са човеком. То што су нам се путеви разишли, то је друга ствар, а ја ћу увек бити део оваквих догађаја првенствено јер имамо децу, а и пријатељи смо - рекла је певачица за "Премијеру".

Додала је и да јој је Сале припремио поклон:

- Каже да јесте, али ја то још нисам видела! Каже да је забораио код куче! Нисам још видела шта је у питању, вероватно је нека фора - кроз осмех је објаснила Јована.

БОНУС ВИДЕО

 

                            Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas