Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јована Стојиљковић о серији "Вера": "Поносна сам што смо јој направили ТЕСТАМЕНТ"

Серија "Вера" се ближи крају, а ево шта главна глумица има да каже уочи финала

1676714422_Foto-Ataimages.rs-Jovana.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Серија "Вера" доживела је велику популарност. Позитивни коментари о серији не престају да се нижу, а јавност је добила прилику да упозна једну изванредну жену. Улогу Вере Пешић глумила је Јована Стојиљковић која је рекла да је јако срећна због реализације целог пројекта.

- Док сам снимала филм размишљала сам и о 10 епизода серије. Мислим да се ту најбоље осећа пуноћа њеног лика и односа који је чине таквом каква јесте. Срећна сам што је емитовање серије почело убрзо након биоскопских пројекција филма, јер гледаоци сада могу да добију ту комплетну слику ко је била Вера Пешић - истакла је Јована Стојиљковић, гостујући у Јутарњем програму РТС.

Што се тиче сценарија, сматра да је имала довољно слободе да пусти машти на вољу, што јој се јако свидело.

- Са редитељем сам се договорила да ово све што ми правимо није нешто документарно, нити улазимо у то поље где ће било ко личити на те јунаке који су постојали у историји, тако да сам имала довољно слободе да пустим машти на вољу, сценарио је био добар и имала сам материјал да сам могла да се размаштам. Све то ми је било веома инспиративно и поносна сам што смо о једној особи о којој се мало зна направили својеврсан филмски и серијски тестамент - закључила је Јована.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas