Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"КАД МИ НЕ ИДЕ ПОТРАЖИМ ПОМОЋ ПСИХОЛОГА": Данијела Димитровска открива како се негује СПОЉА И ИЗНУТРА

Сви се слажу да изгледа лепше него икада

1686481478_Danijela-Dimtovska.png
Фото: Инстаграм принтсцреен/ данијеладимитровска
Oglas

Данијела Димитровска, лепа Пожаревљанка, није само жена чијој се лепоти диве код нас, већ и у иностранству. Остварила је своје снове најпре као манекенка, а онда и као власница и менаџерка своје агенције за моделе. У последње времем, у фокусу је јавности након развода од водитеља Огњена Амиџића.

Мирно живи са својим сином, а на питања о новој вези с бившим фудбалером Јевремом Коснићем не жели да одговара.

Последњих месеци издвајате се као узор женама како треба неговати кожу и нанети шминку. Портали приказују како то радите. Стиче се утисак да никад није било потребно толико препарата да се постигне "невидљива шминка". Слажете ли се?

- Што се тиче препарата који би требало да чине негу или ту "невидљиву шминку", не бих рекла да је потребно сувише таквих препарата. То зависи од ваше унутрашње енергије, начина на који се храните, колико течности уносите, да ли сте физички активни, јесте ли срећни и задовољни у животу... Кад је све то како треба, ако сте дисциплиновани и водите рачуна, онда су сви остали препарати везани за шминку и козметику - минимални. Искрено, нисам сагласна да је потребно много шминке за невидљиви мејкап. Код мене се све то сведе на коректор, мало руменила и маскаре, уз један добар сјај или руж за усне.

Шта је оно најздравије што радите за кожу лица и тела?

- То су дефинитивно исхрана и унос течности. Сауна је такође битан фактор уколико постоји могућност да одлазите тамо једном или два пута недељно. Одлично је, јер је то једна врста детоксикације целог организма. Једем доста воћа и поврћа, волим да пијем чајеве и стално их мењам. Најзад, ту је и квалитетна нега.

Имате ли неки рецепт како доћи до здраве хране када је скоро све што једемо лошег квалитета?

- Нађем на селу оне који производе органску храну, наручим унапред поврће, месо и поделим га на дане и оброке. Кад имам времена, сама умесим хлеб, ручно. Не причам ја да се сваког дана једу лосос и бифтек. И с малим буџетом, у тешким временима, морате да се информишете како бисте јели здраво.

Имали сте став да лепота долази најпре изнутра, а онда споља. Тешко да би се могао направити такав туторијал, упутство како зрачити изнутра. Шта је вама помогло?

- Увек говорим да лепота долази из унутрашњости нашег бића. Све је то ствар енергије, харизме и тренутног задовољства, стања како се осећате. То је главно. Све остало долази као надоградња и додатни сјај. Поред исхране и неге, јако је важно да ли сте испуњени. Да ли је то каријерно, пословно, приватно, кроз породицу, партнера, љубав, пријатеље - ви најбоље знате. То је срж. И наравно да може да се направи туторијал за све. Мислим да се о томе доста и прича у последње време. Веома је важно да осетимо потребу и да попричамо с неким, одемо код психолога. Ја то исто радим, имам људе с којима поразговарам. Живот је просто такав, постоје успони и падови... То је све нормално и потребно нам је додатно гориво да нас погура кад нам не иде.

Увек радо говорите о браку својих родитеља, који траје скоро четири деценије, истичете колико је то дивно. По вама, зашто бракови старијих генерација дуже трају, одакле тај склад?

- Заиста им се дивим и истичем их као пример и узор што се брачног живота тиче. Опет, не кажем да је то идиличан однос. Живот вас изненади неким непријатним ситуацијама и околностима. Али битно је да се људи држе заједно, да имају разумевања, буду подршка једно другом, а то су управо моји родитељи. Наглашавам да смо расли током деведесетих и да смо прошли кроз разне ситуације и изазове. Важно је само да се породица држи заједно и да има исти циљ. Кад је тако, онда је заједница јака и успева. Мајка и отац су ми инспирација, гледам их, учим од њих, животни су ми узори.

Имате ли још увек помоћ родитеља да буду с вашим десетогодишњим сином Матијом кад сте одсутни, или помоћ сестре Иване?

- Што се тиче моје организације, имам стварно велику подршку и пријатеља, и родитеља, и сестре. Ми смо једна велика породица. Ускачемо једни другима кад год затреба. Стекла сам велике ослонце у свом окружењу и веома сам захвална на томе.

Улазимо у време годишњих одмора. Након толиког посла шта планирате, куда бисте волели да одете?

- Много волим лето, радујем му се. Пошто је у Београду лошије време, искористила сам прилику да дођем мало до Црне Горе. У Будви сам, мало радим, а мало уживам. Волим да будем овде и моје лето ће бити фокусирано на Будву. Ускоро планирам да с пријатељима дођем овде на један баш онако фул одмор, без посла и с Матијом, наравно. Радујем се унапред!

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas