Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Када не научиш да кажеш 'не', твоје ТЕЛО то уради уместо тебе": Ксенија Кнежевић проговорила о ЗДРАВСТВЕНИМ проблемима које има

Певачица Ксенија Кнежевић проговорила о нарушеном здрављу

1696574253_Foto-Ataimges.rs-Ksenija-Knezevic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Ксенија Кнежевић, због природе посла којим се бави, има здравствене проблеме. Она је открила о којој врсти проблема је реч и дала важан савет младим људима.

- Овај посао је стресан и развила сам психофизичке проблеме. Имам проблеме са хормонима, штитном жлездом, јајницима, и инсулинском резистенцијом. Када не научиш да кажеш 'не', твоје тело то уради уместо тебе. Младима препоручујем да не допуштају да манипулишу њима и да јасно и гласно говоре шта мисле - рекла је певачица за "Информер".

На питање да ли жели да се оствари као мајка, певачица је била јасна.

- Наравно да желим да се остварим као мајка, али првенствено желим да се остварим у свом послу и да искористим свој потпуни потенцијал како бих била комплетна и одговорна личност. Само тако бих се одлучила на тај велики корак, који је заправо и најважнији у животу - рекла је Ксенија.

Сматра да су одрицања саставни део посла и истакла шта јој најтеже пада.

- Одрицања су саставни део овог посла. Најтеже пада то што сам често далеко од породице и вољених, јер сам врло емотивна и везана за њих. Такође, не могу да једем колико бих волела и могла да једем, јер сцена не трпи прекомерну тежину - рекла је она за "ИЖнформер" и додала:

- Моја породица је моја највећа подршка, јако смо блиски и сваки њихов савет и критику прихватим. Знам да ће бити уз мене и ја уз њих у било којој ситуацији и на то сам најпоноснија - закључила је она.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas