Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Када сам предала папире за развод, највише сам га волела": Ана Николић отворила душу о краху брака са репером

Ана је једна од певачица која је увек отворено причала на сваку тему

1678518835_ana_nikolic_mint_08032023_0004.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Веза певачице Ане Николић и репера Стефана Ђурића Расте привукла је велику медијску пажњу те 2016. године После кратке везе, брзо су одлучили да се венчају, а круна њихове љубави је ћеркица Тара, коју су добили 2017. године. Нажалост, одлучили су да се разиђу, а Ана признаје да је управо тада највише волела свог бившег мужа:

- Када сам Расту оставила и када сам поднела папире за развод, тада сам га највише волела - потпуно искрено испричала је Николићева, па се присетила момената када га је посећивала у затвору:

- Кад сам ишла по ЦЗ-у, не знају како да ме заведу... Идем са оним велом за сахране... Питају ме "Где ти је венац?" ја кажем "Код чувара" - наставила је Ана приликом гостовања у емисији "Магазин Ин".

- Са Аном се десила љубав на први поглед. Нисам знао да ће она бити жена са којом ћу имати дете. Никада ништа нисам планирао, све сам остављао да се само деси. Сам брак са њом се десио потпуно природно, непосредно... Једном смо се пре наступа договорили да ћемо да одемо до матичара и да ћемо се венчати. То је тако и било. Никога нисмо обавестили, али апсолутно нико није знао, ни њен брат, баш нико. Чак су се и љутили. Породица је осетила као да нису добродошли - испричао је Раста својевремено за медије.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas