Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Каја Остојић искрено о љубави: "Заљубе се у ПЕВАЧИЦУ, па хоће домаћицу"

Певачица отворила душу

1673861750_Foto-Ataimages.rs-Kaja-Ostojic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певачица Катарина Остојић се неко време повукла са наше јавне сцене. Она се након раскида са последњим дечком вратила старом начину живота и окренула се каријери. 

- То је био процес, имала сам доста подршке. Стварно су ме сви грдили, питали ме зашто не радим то што најбоље знам.Не могу да схватим да сам пожелела да направим паузу - признала је Каја са ове тачке гледишта и додала да је у једном периоду дошло до засићења, па је вероватно и то био један од разлога, а признала је и да њени партнери нису били одушевљени тиме што ради, па се и због тога посветила само њима.

- Како ко, сви се заљубе у певачицу, а после хоће да праве од ње домаћицу, то је филозофија углавном свих мушкараца. Било је и тога, али да није било мог пристанка, не би било одвајања од мог посла - објансила је Катарина у емисији "Премијера - Викенд специјал". 

Прочитајте још: Вики Миљковић прозвала Јелену Карлеушу, па добила жесток одговор: '' ВИКИ ЈЕ МОЈА ОМИЉЕНА ТЕМА ЗА СПРДЊИЦУ'' (ВИДЕО)

Каја је сада добро и ужива у тренутној животној фази и да нико не треба да се одриче ничега зарад љубави.

- Ја сам се опоравила. Лепо ми је сад, супер сам, баш сам у лепој животној фази, што пословно, што приватно. Мотивисана сам да радим. Кад сам у вези, дам приоритет томе, али схватила сам да то није ок и да није љубав кад се било чега одричеш зарад љубави. Мислим да сам сад у најбољој фази, свашта нешто добро извучеш из тих лоших веза - закључује певачица.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas