Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Каја Остојић отворено након раскида са хрватским фудбалером: "Имам неке црне моменте"

Као и увек, Каја је била потпуно искрена о тешком периоду који проживљава

1657355457_kaya_16012017_032.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Катарина Каја Остојић недавно је раскинула трогодишњу везу са хрватским фудбалером Матеом Павловићем. 

Певачица се сада дотакла те, за сада још увек, болне теме.

- Одлучили смо да је тако најбоље. Да свако настави својим путем и то је то - рекла је Каја у емисији "Премијера".

Прочитајте још: Наташа Нинковић одушевила јавност сликом из младости: За прелепу глумицу време као да је стало (ФОТО)

 

Иако није желела да говори о разлозима раскида, певачица је ипак делимично открила зашто је дошло до љубавног краха.

- Неки наш заједнички пут којим смо кренули, просто није све изашло онако како смо планирали и решили смо да је најбоље да свако крене својим путем. Трудим се да не патетишем. Имам неке своје црне моменте, али трудим се да се крећем доста, да не будем сама. Генерално, и кад сам срећна не волим да сам сама. Трудим се да стално будем у неким акцијама - рекла је Каја.

Она се сада покренула и ушла у студио где вредно ради на новим песмама.

Подсећамо, Каја Остојић, гостујући у емисји "Амиџи шоу", први пут јавно је проговорила о раскиду трогодишње везе са фубалером Матеом Павловићем. Иако су у Француској градили заједнички дом, дошло је до раскида, а певачица је изјавила да је тачка дефинитивно стављена и да када једном оде, више се не враћа.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas