Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како изгледају доручак, ручак и вечера Меган Маркл? Ово јој је омиљено јело, а ево шта пије уместо кафе

Меган Маркл воли да проводи време у кухињи

1695633900_9f766047191912ffacbfde4ab70e252fd4ca4021.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Меган Маркл воли све што има везе са гастрономијом. Својевремено је на свом лифестyле блогу радо делила рецепте и ревизије разних јела, а откривала је и шта најчешће припрема. Сајт „Тхе Тиг“ је, на жалост многих пратилаца, угасила 2017, пред веридбу са принцом Харијем. Начин исхране кориговала је када се са породицом преселила у Калифорнију, где је свежа храна традиционално у врху листе популарности.

Иако није одустала од омиљених чизбургера, војвоткиња од Сасекса последњих месеци је мршавија него икад. И превише, како многи сматрају. Но, пословне и обавезе око деце сада јој вероватно не остављају довољно времена да се бави омиљеним хобијем, кувањем. У сваком случају, гастро рутину није драстично мењала.

Доручак никад не прескаче. То је, према мишљењу већине доктора и нутрициониста, најважнији оброк у току дана, а Меган га почиње чашом топле воде са кришком лимуна. Наставља са житарицама (углавном зоб), уз банану и сируп од агаве који улива слаткоћу. Воли и омлет са сиром, свежим зеленим поврћем и тостом.

Ручак јој је омиљени оброк, па се труди да буде – краљевски. Иако није стриктно, обично су то веганске намирнице и оне без глутена. Нагласак је на салати која „пуца“ од протеина, са базом од пиринча или пасуља и киное. Воли и такосе са белом рибом на жару, паприком и луком, а кад пожели да себи да мало одушка, ту је поменути чизбургер, и то са помфритом.

Кофеин избегава, а кафу је заменила чајем. Омиљени напитак јој је зелени сок. У блендер стави мало јабуке, кељ, спанаћ, лимун и ђумбир, све добро измиксује и добије моћни ђус, савршен енергетски бустер када у току дана, под притиском обавеза, осети да је снага издаје.

За вечеру је на њеном менију обично нешто лагано. Меган воли и гриловану пилетину, сјајно припрема хлеб од банане, суши и морски плодови често се нађу на њеној трпези, а понекад „згреши“ са чашом вина. Међу њеним фаворитима су макароне са сиром, које се лако и брзо припремају.

Како је једном приликом открила, када је радила као бебиситерка често је деци коју је чувела волела да спреми овај популарни оброк, који у Америци зову "мац'н'цхеесе". И Хари га је обожавао када је био дете, тврди бивши "роyал цхеф" Дарен МекГрејди.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas