· · Коментари: 0

Како је некада изгледала Марија Микић? Била је учесница познатог МУЗИЧКОГ такмичења у ком се није лепо провела

Певачица је каријеру покушала да започне јако малда, али у томе није успела

1668420509_Foto-Printscreen-YouTube-Darko-Jekic-Ataimages.rs.jpg
Фото: Принтсцреен/YоуТубе - Дарко Јекиц, Атаимагес.рс

Многи су заборавили да је Марија Микић покушала да се опроба у музичком такмичењу "Први глас Србије". Тада је била јако млада и неискусна, па је у првом кругу пропала кроз рупу. Била је убеђена да ће да испадне, али је знала да је жири препознао њен таленат и боју гласа.

- Најупечатљивији моменат је био када сам пропала кроз рупу (смех). Имала сам осећај да ћу да испаднем јер сам била најнеискуснија, они су препознали мој таленат и боју гласа, али ја тада нисам била спремна на то у животу. И на пробама сам тражила да пропадам кроз рупу, да бих знала шта ме чека (смех). Много је чудно када изгубиш тло под ногама - каже Марија.

Фото: Принтсцреен/ YоуТубе - МаријаМикицТВ

Прочитајте још: Ево како изгледа када мали Жељко шминка Анастасију Ражнатовић (ВИДЕО)

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм -  Дарко Јекиц

Марија се не каје што није започела своју музичку каријеру млада, јер како каже, она је као зрела особа знала шта хоће.

- Не бих никад. Мислим да је то добра ствар за младе људе, да можда направе каријеру, људи чују за њих, да се афирмишу, али ја из ове перспективе не бих никад. Наравно да каријера можда треба да почне да се гради са 19, 20 година, али мени је много помогло што сам почела са тим свим тек кад сам сазрела, јер сам тада знала шта хоћу, а шта не - каже она за 24седам и наставља:

- Мислим да може да буде врло проблематично када си клинац, не знаш шта хоћеш, јуриш популарност и да неко види и чује твој таленат, па можда кренеш неким путем којим није требало. Постоје разна такмичења, чак и за децу где не знаш још ни ко си, а ни шта желиш - закључила је певачица. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.