Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
искрено

Каква је ЦЕЦА када се угасе камере: Учесник ЗВЕЗДА ГРАНДА отворено признао

Жарко Маџић прошле године био је финалиста талент музичког такмичења "Звезде гранда", а ове године се нашао у тиму Светлане Цеце Ражнатовић

1649100101_cecaata.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Ментор Жарка Маџића ове сезоне је Цеца. Он је искрено признао како се Цеца понаша када камере нису упаљене:

- Цеца је испала озбиљна фаца, ми смо дошлу у међувремену, имали смо пробу са њом, она је најкомотније пружила руку и рекла: "Добар дан, ја сам Светлана". Лепо нас је угостила и радила са нама, тако да свака част, баш свима кажем да је озбиљна фаца. Она је на проби посвећена сваком кандидату, има нас много, а мало времена, а свакоме је покушала да објасни како би то требало да се отпева и уживо када смо је слушали пева свака јој част .

Прочитајте још: Даница Максимовић отворено о томе зашто се никада није удала за невенчаног супруга Тодета: "Верујем да вам је тешко да схватите.." (ФОТО)

Учесник највећег музичког такмичења говорио је о томе да доста улаже у свој изглед, али да то није тако лако:

- Радим ја на томе, људи уопште не знају колико је то тешко изгледати лепо, колико то захтева одрицања и жртве, не пијем алкохол, трудим се да лежем на време, пет оброка правим, није то само дизање тегова и склекови... То је једна озбиљна наука која стоји иза тога и залагање. Сматрам да данас поред певања и тих свих квалитета, тржиште захтева да има доброг певача који добро изгледа, да је елеквентан, паметан, да има дугу косу. Леп, згодан, неопходан - признао је ЖАрко за "ГрандОнлине".

Додао је да ипак не осећа притисак у такмичењу и због чега се опет појавио у "Звездама гранда":

- Без пресије сам дошао у такмичење, тотално опуштен и желим само што више да експериментишем.

Бонус видео:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas