Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Каква је Драгана Мирковић као ШЕФИЦА? Куварица која је годинама радила за њу ОТКРИВА како је изгледао живот у певачицином дому

За ове особине Драгане Мирковић многи нису знали

1665830546_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-YouTube-errorteror.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/YоуТубе - еррортерор
Oglas

Певачица Драган мирковић већ годинама живи у вили са мжем Тонијем Бијелићем и двоје деце. Цела породица не воли да се медијиски експонира, па тако покушавају да сачувају приватност.

Куварица која је годинама радила за Драгану тврди да се таква жена једном рађа и открива какав је однос имала са певачицом.

- Жена попут Драгане се више не рађа, ја сам запањена, али то је цела истина - започела је причу за "Сцандал" и додала:

- Тако велика звезда, која може себи све да приушти, редовно је, ако је код куће, долазила код нас у кухињу и барабар с нама кувала. Све уме да ради, а кува... Прсте да полижете. Зна и традиционална српска јела, а богами, уме и да експериментише. Заиста је дивна, вредна, посвећена и никога не гледа с висине иако би могла - изјавила је једном приликом куварица Драгане Мирковић за "Сцандал".

Прочитајте још: "Неко сам ко стварно сувише воли": Тања Савић ИСКРЕНО о свом љубавном животу и емотивном СТАТУСУ

Она истиче да је Драгана најпаметнија особа код које је радила, као и да је увек спремна да изађе у сусрет и помогне.

- Много ми је било жао кад сам престала да радим за њу и Тонија, али сам морала због пресељења. Свакако желим да нагласим да је Гага најплеменитија особа код које сам радила, увек нам је свима помагала ако бисмо имали неке проблеме - закључила је она.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas