Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
скандал

КАМИЛА ШОКИРАЛА БРИТАНИЈУ, ЗАР КРАЉИЦА ОВО ДА ДОПУСТИ? Некад би због такве дрскости човеку "летела глава'' (ФОТО/ВИДЕО)

Краљица Камила је срушила дворски протокол и дозволила нечувено...

1687693348_profimedia-0785212763-Kamila-naslovna.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Сви се питају да ли су стварно видели ове призоре или су их "очи превариле"?

На најпопуларнијим коњичким тркама у Великој Британији, чувеном Ројал Аскоту, победу је однео џокеј Френки Детори. Он је себи дозволио оно што досад ником није ни пало на памет.

Најпознатији џокеј на свету је имао прилику да се поздрави са краљицом Камилом и краљем Чарлсом и прими честитке. У тренутку доделе пехара, он је био толико срећан и узбуђен да се чак нагнуо према Камили и пољубио је у образ.

Било је више него очигледно да је спортиста заиста био преплављен радошћу. Није га задржао никакав дворски протокол, а ни Камила није показала знаке устручавања.

Противно је правилима да било ко дотакне члана краљевске породице, а физички контакт је дозвољен само ако краљица или краљ сами учине први корак. Мушкарци су обавезни да поздраве тако што ће наклонити главу, а жене се поклоне и благо савију колена. 

Џокеј Детори врло добро познаје протокол, јер је јахао коње из коњушнице покојне краљице Елизабете пуних 30 година. Ово је први пут да побеђује на Ројал Аскоту, а да му златни пехар не уручује Елизабета лично. 

По пријему пехара и честитки краљевског пара, Френки се вратио на на своје победничко место, а успут љубио камеру, обожаваоце, пријатеље и окупљене чланове своје породице. Камилу сад обасипају најразличитијим коментарима, а шта ви кажете - да ли је овако нешто било примерено и да ли је краљица имала избора?

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas