Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Карлеуша објавила списак ПРИВИЛЕГОВАНИХ колега: Њихове песме ће од сад певати на наступима

Јелена Карлеуша је објавила списак колега са којима је у добрим односима и чије ће песме од сада уврстити у свој репертоар на наступима

1700392628_Foto-Ataimages.rs-JK1.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Јелена Карлеуша је позната по томе што нема длаке на језику. Она је у свађи са многим колегама са јавне сцене, а сада смо имали прилику да видимо кога Карли са естраде сматра драгим колегама и искреним пријатељима.

Она је на свом Инстаграм сторију објавила списак привилегованих и заштићених колега чије ће песме од сада уврстити у свој репертоар на наступима.

- Од сад, поред мојих песама, на наступима певам и песме колега које су имале дивне речи за мене и које су ме подржавале. Значи, да кренемо редом: Индира, Стоја, Драгана Мирковић, Милица Павловић, Дадо полумента, Весна Ђогани, Диди Џеј, Мира Шкорић, Розга, Беквалац, Емир Лапсус, Весна Змијанац, Сања Вучић, Елма, Ђани, Инди, Мими Мерцедес, Сајси, Девито, Ана Бекута, Селма, Саша Матић, Јована Типшин, Љупка Стевић, Ивана Боом Николић. Ово је списак изабраних, заштићених и повлашћених певача. Изабрани људи - написала је ЈК.

Фото: Принтскрин/ Инстаграм - карлеусастар

Она је посебно издвојила певачицу Стоју Новаковић и поставила снимак на ком Стоја пева свој чувени хит "Нешто ми говори" и написала јој поруку подршке. 

Фото: Принтскрин/ Инстаграм - карлеусастар

-  Ово је хит и ово је певачина! Ако ико треба да пуни арене, то су овакве жене, овакве енергије и са оваквим деценијским хитовима! Каква краљица - написала је ЈК, а поставила је и снимак на ком Стоја пева Сенидину песму "Риплеј" на ком је упоредила своје две колегинице.

Фото: Принтскрин/ Инстаграм - карлеусастар

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas