Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Катарина Грујић о ДИЈЕТИ након порођаја: Како је певачица успела да врати сјајну линију

Катарина Грујић каже да јој није било тешко да се ослободи вишка килограма.

1647361686_6fc57c8976883a1879b089c3a582f9554f89b8a2.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Каћа Грујић недавно се породила и на свет донела ћеркицу Катју, а многи су приметили да је певачица врло брзо вратила своју девојачку линију. Каћа је сада открила како јој је то пошло за руком да након само 3 месеца смрша чак 14 килограма.

- Угојила сам се неких 14 килограма у трудноћи што мислим да је сасвим нормално, жена колико год да се угоји у трудноћи је нормално. Шта год да ти се једе треба да једеш. Тако сам и ја радила, али сам ја неко ко воли здраво да се храни, није ми било тешко да скинем килограме, јер сам почела рано да тренирам - рекла је Катарина.

Прочитајте још: Мучи вас кашаљ и запушен нос? СПЕЦИЈАЛИСТА ОРЛ објашњава како да се решите проблема

Каћа је потом објаснила шта подразумева њену дијету и шта се не налази на њеном менију:

- Не памтим кад сам последњи пут окусила пицу, тесто или брзу храну. Додуше, не волим слаткише и једном у месец дана поједем колач или чоколаду. У реду је прекршити здрав начин исхране једном у две недеље, али не и сваки други дан, јер онда нема ефекта! Никад не једем касно ноћу, вечерам најкасније до 21 сат - објаснила је Каћа.

БОНУС ВИДЕО

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas