· · Коментари: 0

Катарина Грујић о закаснелом МЕДЕНОМ МЕСЕЦУ након порођаја: Требао ми је одмор, дете ми је било у сигурним рукама! (ФОТО)

Певачица Катарина Грујић пре три месеца добила је ћерку Катју коју је оставила родитељима на кратко време и отпутовала у Дубаји на медени месец са својим супругом Марком Гобељићем.

1648452895_grujic.jpg.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/ТОXИЦ ТЕЛЕВИСИОН

По повратку из Емирата, певачица се вратила пословним обавезама, а сада је Каћа признала да јој је закаснели медени месец и те како пријао јер је успела да напуни батерије и одмори се од мајчинских обавеза.

Прочитај још: Тако једноставно, сведено и елегантно: Марија Килибарда у комбинацији за сваку прилику(ФОТО)

- На одмору је било одлично и иако смо били само пет дана и те како нам је пријало - каже Катарина и додаје:- Још увек је рано да беба путује с нама на тако далек пут, тако да смо одлучили сами да одемо на наш медени месец. 

- Катја је била у сигурним рукама јер су је чувале моја мама, сестра и дадиља. У Дубаију сам се коначно наспавала јер откад се Катја родила, ја спавам кад и она и будим се кад и она. Успела сам да напуним батерије.  Скоро две године нисам путовала и готово да нисам изашла из Београда, а све ми је то веома недостајало - каже Грујићка.

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.