Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Кејт Мидлтон постала тетка: Породица богатија за још једног члана

Принцеза од Велса Кејт Мидлтон поново је добила почасну титулу која је већа и од краљевске - постала је тетка

1698398050_b17dd65eefc631861334de2b3c2f1b73801ab864.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Њен брат Велса Џејмс Мидлтон добио је прво дете са супругом Ализи Тевенет. Још увек није откривен пол бебе, али верујемо да се принц Џорџ, принц Луис и принцеза Шарлот радују што су добили новог рођака или рођаку.

Тачан датум рођења бебе није познат, али верује се да је рођена пре пар недеља. Џејмс је 12. септембра поделио снимак своје тада трудне супруге како би прославио њихову годишњицу брака и написао: "најбоље тек долази".

 Недавно су се појавиле фотографије на којима млади пар шета улицама Лондона са бебом у колицима. Оно што су многи приметили јесу скупоцена колица марке "Силвер Цросс", која коштају око 795 фунти.

Пар живи у близини места где су Кејт, сестра Пипа и Џејмс одрасли у Баклберију у Беркширу. Џејмс је објавио Ализину трудноћу на Инстаграму у јулу, где је поделио снимак своје жене у маслинасто зеленој хаљини са њиховим псом Мејбл у прелепом амбијенту на селу.

"Не можемо бити више узбуђени", написао је Џејмс, пре него што је навео своју тешку годину након смрти свог пса Еле. "Био је то веома тежак почетак године након губитка моје вољене Еле, али завршићемо годину са најдрагоценијим малим додатком нашој растућој породици."

Џејмсова и Кејтина сестра Пипа такође има троје деце са својим супругом Џејмсом Метјузом: - Артура, Грејс и Роуз - што значи да ће нови додатак бити седмо унуче Керол и Мајкла Мидлтона.

Принцеза Кејт има велику и срећну породицу, а њен брат и сестра живе у близини њених родитеља. не сумњамо да су породична окупљања пуна радости, посебно због дечије граје која се сваке године повећава једним новиммалим чланом.

БОНСУ ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas