Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Кејт Мидлтон виђена у јавности са супругом први пут након операције: "Био сам запањен када сам их видео"

Да ли ће се ускоро вратити и службеним дужностима?

1710747902_profimedia-0838050662.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Кејт Мидлтон је примец́ена први пут откако је била подвргнута операцији абдомена у јануару. Како наводи извор за Тхе Сун принцеза од Велса примец́ена је у суботу како посец́ује своју омиљену продавницу на оближњој фарми.

Поменути лист наводи да је продавнциа у близини Виндзора и да је Кејт изгледала „срец́но, опуштено и здраво“ док је одвојила мало времена да прегледа производе у радњи.

Јутро пре посете провела је посматрајуц́и своју децу Џорџа (10), Шарлот (8) и Луиса (5) како учествују у спортским активностима заједно са својим супругом принцом Вилијамом.

Очевидац у радњи на фарми у Виндзору рекао је:

- После свих гласина које су се шириле, био сам запањен када сам их видео тамо. Кејт је била у куповини са Вилијамом и изгледала је срец́но и изгледала је добро. Деца нису била са њима, али то је тако добар знак да је довољно здрава да оде до радње.

Кејт није учествовала ни у једној јавној дужности од Божиц́а 2023. и очекује се да се нец́е вратити на службене дужности све док се деца не врате у школу после ускршњих празника 17. априла.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas