Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Кетрин Зита Џонс отворено говорила о браку са Мајклом Дагласом: Рођени су истог дана у размаку од 25 година

Кетрин Зита Џонс и Мајкл Даглас у браку су 25 година

1669646645_bb860a3898fe9763a524d4e0d54e17ddd1eded0c.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Кетрин Зита Џонс и Мајкл Даглас имају један од најдужих и најстабилнијих бракова у Холивуду. 

Док уз њихов однос сви лепе епитет савршене, Кетрин објашњава да није увек тако. Она је за британски Телеграф отворено одговорила питања која се тичу њеног брака са познатим глумцем који траје 25 година.

- Немогуц́е је да не буде успона и падова ако живите са истом особом и будите се са њом сваки дан. Будим се са Мајклом скоро 25 година. Волим да сам удата, али то је луда ствар када стварно размислиш о томе. Хоц́еш ли се удати за мене? Наравно! - почела је причу Кетрин.

Прочитајте још: СЕРИЈСКИ ЗАВОДНИК: Пит Дејвдисон прошетао је јавно нову девојку, заносну Емили Рајтаковски, а сви се питају ЧИМЕ ОСВАЈА познате лепотице? (ФОТО)

Кетрин и Мајкл су се упознали на фестивалу америчког филма у Довилу у Француској у августу 1998. године. Упознао их је глумац и режисер Дени ДеВито.

Године 1999. Мајкл и Кетрин су почели да се забављају, а венчали су се у новембру 2000. Иако је пар доживео многе успоне и падове током свог брака, укључујуц́и шестомесечну раскид 2013. – успели су да превазиђу све.

Занимљиво је и то да је пар рођен истог дана, али у размаку од 25 година.

- Једноставно се међусобно поштујемо, и никад не осец́ам да је он 25 година старији од мене. Сец́ам се да су људи говорили: "Кад ти будеш имала 50, он ц́е имати 75". Па то је само математика - рекла је глумица за поменути часопис.

Пар живи у Њујорку са двоје деце, Диланом (22) и Керис (19). Осим Керис и Дилана, Мајкл има још једног сина Камерона (43) из првог брака са Диандром Лукер.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas