Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КАЗАНОВА

Ко је ДЕЧКО око ког се ОТИМАЈУ Кејт Бекинсејл и Ким Кардашијан? Заштитни знак су му ПОДОЧЊАЦИ, а иза себе има ЛИСТУ ПОЗНАТИХ цица са којима је био! (ФОТО)

Између Кејт Бекинсејл и Пита Дејвидсона романса се распламсала 2019. године. Две године касније, глумица суптилно показује своју подршку познатом комичару потезом на друштвеним мрежама.

1636096871_pjimage--16-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Првог новембра, Инстаграм налог ТалкТхиртyТоМе поново је поделио твит списатељице Кристен Малруни који је гласио: „Свиђа ми се како сваки пут када Пит Дејвидсон почне да излази са још једном прелепом славном личношћу сви кажу: 'втф се дешава како је то урадио, шта је ово, мистерија? ??' и сви одбијају да помисле на могућност да би могао имати лепу личност."

Прочитајте још: Џастин Тимберлејк УНИШТИО каријеру Џенет Џексон? Нови документарац о СКАНДАЛУ на Супербоулу 2004. године открива МРАЧНУ ТАЈНУ (ФОТО)

Знате ли коме се допао пост? Бекинсејловој.

Низ познатих девојака

Као што се фанови сећају, 48-годишња глумица имала је романсу са 27-годишњим чланом екипе Сатурдаy Нигхт Ливе 2019. године.

Примећени су како се друже у неколико наврата, укључујући и на хокејашкој утакмици, држећи се за руке. Али након неколико месеци, извор је рекао за стране медије да њихова „лежерна“ романса „тече  својим током“.

Пре него што је створио спекулације о забављању са Бекинсејловом, Дејвидсон је био у вези са Аријаном Гранде. Комичар и певачица верили су се 2018. године, али су неколико месеци касније раскинули.

У ствари, Дејвидсон је био романтично повезан са неколико звезда. Поред Бекинсејлове и Гранде, Дејвидсон је током година примећен са Фиби Дајневор, Кајом Гербер, Маргарет Куели и Карли Акилино. Такође је излазио са Кејзи Давид и ћерком Ларија Дејвида, око две године.

Недавно је Дејвидсон виђен како се дружи са Ким Кардашијан. Док је извор близак звезди ријалитија рекао да њих двоје имају хемију, инсајдер је приметио да је „дефинитивно лежерно“.

„Ким мисли да је Пит смешан“, рекао је извор. „Пит је приличан шармер, и она потпуно разуме ту привлачност. Ким воли што се само смеју све време док су заједно, и она заиста ужива у дружењу са њим."

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas