Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ко је СНАЈКА Лепе Брене? Сви је знамо као глумицу, завршила је два факултета, водила је емисију, а била је и мис Косова и Метохије (ФОТО)

Ова девојка има многе таленте и успехе, па изгледа као снајка коју би свако пожелео

1662103485_Foto-Ataimages.rs-Lepa-Brena-Viktor-Zivojinovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Милица Томашевић је већ неко време у вези са Виктором Живојиновићем. Бренина нова снајка поред тога што је јако добра глумица, има и многе друге таленте.

Она је одрасла на Косову и Метохији, где је 2011. године добила титулу мисице. Детињство је провела у Зубином Потоку, а са 13 година се сели у Београд.

Када је био ред на уписивање факултета, Милица није могла да се определи. Уписала је Факултет уметности у Косовкој Митровици, а упоредо је студирала и економију. Прославила се у серији "Игра судбине", али је глумила у многим другим оставрењима. Воли да нагласи да је глума ипак њена примарна професија, а знање из економије јој је користи у многим ситуацијама. 

- Размишљала сам о архитектури, али је избор пао на економију, па сам упоредо са оним за глуму полагала пријемни и за економски факултет и била прва на ранг листи. Онда сам одлучила да завршим и једне и друге студије и била принуђена да се сналазим, по три месеца сам проводила код куће и у Београду и некако успевала да увек све уклопим. Било је тешко, али сам издржала, а сад ми економија добро дође да се снађем. Чак ме и колеге често питају за економски или банкарски савет - изјавила је Милица једном приликом за "Глорију".

Фото: Принтскрин/ ЈуТјуб - МОНДО ПОРТАЛ

Прочитајте још: Потресан детаљ из живота младог певача: Девојка је умрла на његовом наступу - "Нажалост, неки млади људи нас пре времена напусте"

Још један посао у коме се опробала био је посао водитељке. Емисија коју је водила звала се "Луда народна ноћ" и емитовала се на РТС-у. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas