Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КО ЈЕ ВЕРЕНИЦА ЛУКЕ ДОНЧИЋА? Упознали су се када су били деца, а ево како ју је запросио (ФОТО)

На Инстаграм профилу Луке Дончића јуче је осванула прелепа фотографија којом је рекао још лепше вести

1688799072_profimedia-0628870899.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Лука је одлучио да вери дугогодишњу девојку Анамарију Голтес. Славни кошаркаш ју је заприсио на годишњицу везе, 7.7., а интересантно је и то да му је 77 и број дреса у клубу у НБА.

Анамарија је пре веридбе на Инстаграму објављивала њихове заједничке фотографије, па претпостављамо да је Лука успео да је изненади у току дана.

Лука и Анамарија су у вези неколико година, а познају се још од кад су били деца. Упознали су се на мору у Хрватској где су летовале њихове породице. Неколико година касније пријатељство је прерасло у љубав, која је сада крунисана и веридбом.

Анамарију је регион упознао још 2013. године, када је освојила титулу "тинејџ мис" своје земље. Познато је да је завршила студије економије у Љубљани, а потом је отпочела каријеру модела. На Инстаграму је врло утицајна и броји скоро 200.000 пратилаца.

Љубав су представили свету на Европском првенству за кошаркаше 2017. године, на веома симпатичан начин. Након што је Лукин тим освојио златну медаљу победом над Србијом у финалу, кошаркаш је девојку пољубио пред свима.

Пар о приватном животу ретко прича у јавности, али су у тим ретким ситуацијама увек наглашавали да су једном другом велики ослонац. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas