Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"КО КАЖЕ ДА ГА ПАРЕ И СЛАВА НИСУ ПОНЕЛИ ТАЈ ЛАЖЕ" Дарко Лазић раскринкао највећу тајну свих естрадњака па поменуо и свој брак (ФОТО)

Фолк звезда Дарко Лазић говорио је неретко о својој каријери и истакао да му се "слава", често обила о главу.

1701348599_8da7cd5278193d37bc3d8d25406f2a99999a6307.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм
Oglas

Певач Дарко лазић се дотакао својих колега, слави која уме да "понесе" али и каријери:

- Свакако да ме је популарност понела. Ја ћу по хиљадити пут да кажем ово, нека се колеге увреде слободно, али свако ко каже да га паре и слава нису понеле тај лаже! Неког понесе па се тај никад не спусти на земљу, а има и нас који се мало повратимо. Неко више полети, неко мање, али не постоји особа коју слава не удари у главу. То је моје најискреније мишљење- признао је Дарко који тврди да је морао да се „спусти на земљу“.

Иако за себе сматра да је добар човек, Лазић не крије да му је требало неколико година да схвати шта су му приоритети у животу.

- Мислим да сам сада достигао неке године у којима сам нашао свој прави пут и своју праву љубав. Нашао сам особу са којом се разумем, са којом могу да ћутим и пре свега да будем потпуно искрен и отворен. Ми људи много грешимо што некада одлучимо да сакријемо и прећутимо неке свари, а искреност у браку и вези је најбитнија ствар- истакао је певач, а потом додао:

- Једино тада та особа може да те разуме и подржи. Ако те неко стварно воли неће му сметати што си у проблемима или дуговима, већ ће да те подржи и да ти помогне да се извучеш из тога.

Како каже, решио је да се посвети породичном животу, али каријера неће трпети те већ сада планира турнеју преко океана.

- Припремам се за новогодишњу идилу коју обожавам, а након тога нека мала америчка турнеја највероватније. И од фебруара идем два месеца на одмор, гасим телефон! Биће неки топлији крајеви, али сигурно неко море. Нисам стигао ни на медени месец да одем (смех) – открио је са осмехом.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas