Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ко су најбогатија деца на свету? Некима су родитељи краљеви, а некима ријалити звезде

Они су се нашли на листи пет најбогатијих малишана на свету

1683896674_profimedia-0774385208.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

На листи 10 најбогатијих малишана коју је саставио портал Едудwар нашла су се деца многих познатих личности. Неки поседују милоне, док у буџету неких дечака и девојчица броје се милијарде. Родитељи су им изузетно имућни, па су део свог богатства пребацили и на њих, тако да не морају да размишљају о будућности, бар када је реч о финансијама.

На десетом месту је Тру Томпсон, ћерка ријалити звезде Клои Кардашијан и кошаркаша Тристана Томсона, на 9. је ћерка Тома Круза и Кејти Холмс, СуриКруз, 8. место је заузела Алина Морс, млада предузетница која је развила своју линију слаткиша, 7. Рајан Гуан дечак који је аутор Yоутубе канала "Рајанов свет", на 5. је Валентина Палома Пино, ћерка глумице Селме Хајек

Који су малишани издвојени у листи топ 5 по богатству, као и које цифре поседују:

5. Принц Луис од Велса (5) – 400 милиона долара - Треће дете принца Вилијама и Кејт Мидлтон пети је у реду за престо, краљевска породица је већ на петогодишњег дечака пренела део своје имовине.

4. Сторми Вебстер (5) – 726 милиона долара - Ћерка ријалити звезде Кајли Џенер и репера Трависа Скота још као мала постала је популарна на друштвеним мрежама. Мама Кајли је често објављивала њене слике и видео снимке, а Сторми носи скупоцене торбице, има луксузну кућу за играње и расте у раскоши.

3. Блу Ајви Картер (11) – 1 милијарда долара - Ћерка репера Џеј Зија и певачице Бијонсе, прво је дете у породици Картер, а има сестру Руми и брата Сера. Још као мала снимала је песму са својим татом, а мама Бијонсе је основала бренд Ивy Парк који је назван по њој.

2. Принц Џорџ од Велса (9) – 3 милијарде долара - Прво дете принца Вилијама и Кејт Мидлтон тренутно је, иза оца, други у реду за британски трон. Краљевске породица му је пренела део богатства, али изненађујуће је што његова сестра, која је млађа од њега поседује са више новца - она је на првом месту.

1. Принцеза Шарлот од Велса (8) – 5 милијарди долара - Како одраста, принцеза Шарлот својим манирима све више подсећа да је рођена као права принцеза, а многи истичу да личи на своју брабаку краљицу Елизабету ИИ. Њене одевне комбинације будно прате очи јавности, па све што девојчица обуче, то се брзо распрода. Захваљујући Споразуму у Перту, Шарлот је прва британска принцеза која је рангирана изнад свог рођеног брата у реду за трон, што принцу Луису даје мање шансе да једном буде краљ.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas