Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Колекционарски модни детаљ од 800.000 ДИНАРА! Јелена Карлеуша потврдила статус МОДНЕ ИКОНЕ! (ФОТО)

Поред тога што је овај аксесоар врло скуп, до њега се врло тешко долази јер је у питању колекционарски предмет

1652876111_karleusa.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/Јелена-Карлеуса-Звезда
Oglas

У питању су наочаре, које су Шанелов винтиџ модел из 1994. године, који је веома редак и кошта право богатство. Ове наочаре не могу да се нађу у слободној продаји и до њих се јако тешко долази, осим ако нисте Јелена Карлеуша. 

Прочитајте још: СРБИЈА ДОБИЛА ПРИНЦЕЗУ! Породила се Љубица Карађорђевић, а име девојчице има ПРЕЛЕПО ЗНАЧЕЊЕ

Поп звезда Јелена Карлеуша задивила је своје пратиоце и љубитеље високе моде овим винтиџ аксесоаром, а од његове цене се свима завртело у глави!. Ради се о скоро 800.000 динара, односно 6.640 евра! Још нисмо сигурни која је сврха ових наочара без стакала и да за ту цену би могла бар да имају неку функцију, оне су ипак врло упадљиве и употпуњавају цео имиџ.

Јелена је позирала у белој сукњи и црним топом, а ову комбинацију употпунила је златним сандалама и торбицом, међутим, највише пажње  јесу привукле су њене наочаре. И да имате новац да приуштите себи овакав модни детаљ, до њега се врло тешко долази. Због тога је Јелена још једном доказала да је наша модна икона светских размера. 
Она је такође одмах и променила своју профилну слику, постављајући слику само свог лица са овим уникатним наочарима: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas